• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φεύγει η Indianapolis;
Ενδεχομένως και πριν τη λήξη του συμβολαίου
Νέα 13/06/2013 - 13:13

Πριν περίπου από ένα μήνα, ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters, είχε επισημάνει: "Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσουμε με τέσσερεις αγώνες στην Ισπανία και δεν νομίζω να συνεχίσουμε με τρεις στην Αμερική..." . Ο Ισπανός παράγοντας εκθείαζε τις αρετές του Τέξας και της Laguna Seca, υπονοώντας ότι η Indianapolis πιθανότατα θα βγει από το ημερολόγιο.

 

Η Indianapolis αποτελεί μέρος των αγώνων από το 2008 και παρά το ότι το 2011 προχώρησε σε έργα από την 5η ως την 16η στροφή - εξαιτίας παραπόνων των οδηγών - κάτι που έδειχνε ότι σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στο MotoGP, εν τούτοις οι φήμες θέλουν την αμερικάνικη πίστα να αποχωρεί πριν τη λήξη του συμβολαίου της το 2014. "Αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσουμε μέχρι το 2014, ωστόσο θα εξετάσουμε τη φετινή χρονιά και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση μετά το GP εδώ", δήλωσε ο Mark Miles, CEO των ιδιοκτητών της πίστας. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η πίστα δεν μαζεύει πολύ κόσμο λόγω των Indianapolis 500 και IndyCar.

 

Σημειώνουμε ότι πέρυσι το GP της Indianapolis είδαν 134.795 φίλαθλοι (σε συνολική χωρητικότητα καθισμένων 257.325) ενώ στο Mugello βρέθηκαν 88.714 και στο Misano 72.238 οπαδοί, σύμφωνα με το gpone.com.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος κινητήρας για Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Marquez για το GP της Καταλονίας

Χορηγοί