• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Χειρότερα απ' ό, τι περιμέναμε
Hayden: Κράτησα τα φρένα παραπάνω κι έπεσα
Νέα 16/06/2013 - 22:19

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Καταλονία πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί από τους κόκκινους του Borgo Panigale, όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Bernhard Gobmeier.

 

Ο Andrea Dovizioso έκανε έναν αμυντικό αγώνα πάνω στη Desmosedici του, με τον ίδιο να μην πιστεύει τους αργούς χρόνους που έκανε σε κάθε γύρο. Τα προβλήματα πρόσφυσης ήταν μεγάλα για την Ducati, με τους μηχανικούς της και τους αναβάτες να έχουν πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουν τα άλλα εργοστάσια.

 

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα σ' αυτή την πίστα, εξαιτίας της δομής της και των ταλαντώσεων της μοτοσυκλέτας, ωστόσο ήταν χειρότερα απ' ό, τι περιμέναμε. Πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα έκανα τόσο αργούς γύρους, όμως με τη ζέστη η απόδοση γινόταν χειρότερη και σε κάθε γύρο χάναμε πρόσφυση. Είναι ακόμα μια επιβεβαίωση ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας", τόνισε ο Ιταλός, ο οποίο πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην 7η θέση.

 

Πρόωρο ήταν το τέλος για τον Αμερικανό της ομάδας, ο οποίος από δικό του λάθος έπεσε στη "δημοφιλή" 10η στροφή της πίστας. Ο Hayden είχε ξεκινήσει καλά και πλασαρίστηκε γρήγορα στην 5η θέση, δίνοντας μάχη με τον Stefan Bradl. Ο ρυθμός του ήταν καλός και ενδεχομένως να μπορούσε να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ωστόσο όλα αυτά έληξαν άδοξα στον έκτο μόλις γύρο του αγώνα.

 

"Είμαι πολύ απογοητευμένος, διότι μέχρι να πέσω έκανα την καλύτερή μου εμφάνιση μέχρι σήμερα. Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά κάποιοι με πέρασαν στην πρώτη στροφή. Χρειάστηκε να περάσω κάποιους, αλλά μόλις πήρα την 5η θέση πίστεψα ότι είχα καλή πρόσφυση για να κάνω ένα δυνατό αγώνα. Δυστυχώς στη στροφή δεν μπήκα καλά και κράτησα τα φρένα παραπάνω κι έπεσα. Ήταν δικό μου το λάθος, ειδικά με τέτοιες συνθήκες και ζητώ συγγνώμη από τους μηχανικούς μου, οι οποίοι μου έδωσαν μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να το αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε", δήλωσε ο Αμερικανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Απρόσμενο βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πολύ σημαντική 2η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα