• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Απρόσμενο βάθρο!
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάλευα για το βάθρο!
Νέα 16/06/2013 - 22:20

Ξεκινώντας από την έκτη θέση, ο Marquez έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και στην πρώτη κιόλας στροφή πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τους Lorenzo και Pedrosa. Οι τρεις τους οδήγησαν με μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Marquez να κάνει μια τολμηρή απόπειρα στους τελευταίους γύρους για να περάσει τον Dani, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ο 20χρονος αναγκάστηκε να φρενάρει βιαστικά για να αποφευχθεί μια σύγκρουση μεταξύ τους, όταν έχασε για λίγο το μπροστινό χωρίς ευτυχώς για τον ίδιο περαιτέρω συνέπειες.

 

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας", παραδέχτηκε ο rookie, ο οποίος επέστρεψε στο βάθρο, εκεί όπου βρίσκεται σε κάθε αγώνα της σεζόν - μέχρι στιγμής - στον οποίο τερματίζει. "Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολος αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάλευα για το βάθρο με τους Jorge και Dani. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα! Μας δίνει εμπιστοσύνη μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ, καθώς στο τέλος καταφέραμε να βρούμε ένα ιδανικό set-up".

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι - όπως έκανε και στους πρώτους αγώνες - έμαθε πολλά "γυρίζοντας" πίσω από τον Pedrosa, κυρίως για το πως να οδηγεί μια MotoGP μοτοσυκλέτα στη συγκεκριμένη πίστα. Στο τέλος, όπως ο ίδιος τόνισε, τα κατάφερε μια χαρά! Ο 20χρονος αναβάτης ολοκλήρωσε λέγοντας: "Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη μια θέση στη πεντάδα, όμως καταφέραμε να πάρουμε μια θέση στο βάθρο! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι υπερευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! Τώρα σκεφτόμαστε το Assen και θα δούμε μήπως μπορέσουμε να βελτιώσουμε στο τεστ της Aragon".

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Lorenzo στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Χειρότερα απ' ό, τι περιμέναμε

Χορηγοί