• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σούπερ 6η θέση για Smith!
Η μάχη με τον Dovi με γέμισε υπερηφάνεια!
Νέα 17/06/2013 - 12:51

Το Σ/Κ για τον Bradley Smith εξελίχθηκε πολύ καλά, με τον 22χρονο να ξεπερνά την πτώση του στα ελεύθερα της Παρασκευής, η τρίτη μετά τις δυο άσχημες πτώσεις που είχε στο Mugello στον προηγούμενο γύρο.

 

Ο νεαρός Βρετανός ανταπεξήλθε στο πόνο από το τραυματισμένο του δάχτυλο και καρπό και χρειάστηκε μόλις τρεις γύρους για να βρεθεί μέσα στη δεκάδα. Με τη θερμοκρασία πίστας να φτάνει τους 52ο C, η διαχείριση των ελαστικών ήταν το νούμερο ένα για τους αναβάτες. Ο Smith τα κατάφερε μια χαρά κι ενήργησε περισσότερο ως έμπειρος αναβάτης της κατηγορίας, παρά ως νεοφερμένος στο MotoGP. Την έκτη θέση την εξασφάλισε με τον καλύτερο τρόπο, όταν στον 23ο γύρο πέρασε την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Dovizioso, έχοντας καλύψει μια διαφορά από τον αντίπαλό του που είχε φτάσει μέχρι και τέσσερα δευτερόλεπτα!

 

"Πήραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, αν και η έκτη θέση δείχνει καλύτερη απ' ότι ήταν πραγματικά", σχολίασε ο νεαρός οδηγός της Tech 3. "Κατάφερα και πήρα μερικούς βαθμούς σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς να είμαι 100% έτοιμος. Ήταν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα για εμένα και τους μηχανικούς μου. Στους πρώτους οχτώ γύρους πρόσεξα να μην κάνω το λάθος και να μείνω κοντά στους Dovizioso και Bradl διότι ήξερα ότι θα είχαν λίγο-πολύ τον ίδιο ρυθμό με εμένα. Ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο και με κάνει να νιώθω υπερήφανος η μάχη μου στο τελευταίο στάδιο με τον Dovizioso, ο οποίος είναι δυνατός σ' αυτό το σημείο του αγώνα. Ακόμα ένα θετικό βήμα είναι η διαφορά των 32δ από την κορυφή κι έτσι θέλω να συνεχίσω μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοήτευση για Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Φέρθηκα έξυπνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα