• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοήτευση για Crutchlow
"Ήταν ένα ηλίθιο λάθος..."
Νέα 17/06/2013 - 14:48

Το "ανόητο", όπως το χαρακτήρισε ο Cal Crutchlow λάθος του, στέρησε από τον Βρετανό τη δυνατότητα να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στο ενεργητικό του στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Cal ξεκίνησε δεύτερος στη σχάρα εκκίνησης, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του κι έπεσε στην τέταρτη θέση.

 

Στη συνέχεια άρχισε να κυνηγά τους Lorenzo, Pedrosa και Marquez μπροστά του, όταν στην έβδομη στροφή - από δικό του λάθος - έχασε τον έλεγχο κι έπεσε. "Προφανώς και είμαι απογοητευμένος που ένα καλό Σ/Κ κατέληξε σε πτώση και πρέπει να πω ότι το λάθος ήταν δικό μου", παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Βρετανός. "Όπως πέρυσι, έτσι και στους πρώτους αγώνες του 2013 συνεχίζω να δυσκολεύομαι στο να σταματώ τη μοτοσυκλέτα με γεμάτο ντεπόζιτο".

 

"Τα έδινα όλα για να παραμείνω στη μάχη με τους τρεις μπροστά, αλλά δυστυχώς ακούμπησα στην εσωτερική το κερμπ κι έπεσα. Ήταν ένα ανόητο λάθος και λυπάμαι για τους μηχανικούς μου, διότι είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να μείνω στη μάχη για μια θέση στο βάθρο". Παρά την πτώση και τους χαμένους βαθμούς, ο Crutchlow παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, στον 7ο γύρο της Ολλανδίας. "Πρέπει να καταλάβουμε γιατί δεν έχουμε καλή πρόσφυση στην αρχή του αγώνα, κρατάω όμως τα θετικά από τον αγώνα. Ήμουν στην πρώτη σειρά, ήμουν ο ταχύτερος στο ζέσταμα και πάλευα για μια θέση στο βάθρο στον αγώνα. Τώρα πάμε στο Assen με τη βεβαιότητα ότι έχουμε καλή ταχύτητα και θα παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Σκληρά λόγια από Rossi για Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Σούπερ 6η θέση για Smith!

Χορηγοί