• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολικό κάταγμα ο Pedrosa!!
Αυτό αποκάλυψε νέα ακτινογραφία
Νέα 25/07/2013 - 11:45

Ο Dani Pedrosa επέστρεψε στην πατρίδα του ικανοποιημένος με την πέμπτη θέση στον αγώνα της Laguna Seca. Ο Ισπανός επεβλήθη σε νέα ακτινογραφία, η οποία αποκάλυψε ολικό κάταγμα στην κλείδα του, κάτι που κάνει ακόμα πιο ηρωική την εμφάνισή του στην Αμερική.

 

Οι εξετάσεις αυτής της εβδομάδας στη Βαρκελώνη, έδειξαν ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε διαγνωστεί, με τον ίδιο τον αναβάτη να σχολιάζει: "Είχα καλή αίσθηση και δεν τερμάτισα τόσο μακριά από τους πρώτους. Ο προσωπικός στόχος που είχα βάλει, ήταν να τερματίσω όσο πιο κοντά γινόταν στους μπροστά και αυτό ακριβώς έκανα!"

 

"Μετά από την προσπάθεια που κατέβαλα, ήθελα να δω πως επηρεάστηκε η κλείδα μου και η πρόσφατη 3D ακτινογραφία έδειξε περισσότερα από τις αρχικές εξετάσεις, εξαιτίας του πρηξίματος και της περιορισμένης ορατότητας. Έχω ολικό κάταγμα στην κλείδα μου", αποκάλυψε ο αναβάτης της Repsol Honda.

 

Στη συνέχεια ο Ισπανός πρόσθεσε: "Ευτυχώς δεν μετατοπίστηκε στον αγώνα κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μπω στο χειρουργείο. Είναι σχετικά καλά νέα και σε δυο εβδομάδες θα κάνω νέες εξετάσεις. Στο διάλειμμα θα κάνω φυσιοθεραπεία για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την Indianapolis".

 

Επόμενο άρθρο »

H BMW εκτός SBK το 2014!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα