• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith & Espargaro στην Tech 3 το 2014
Ανακοινώθηκαν τα αναμενόμενα!
Νέα 02/08/2013 - 18:03

Η Monster Yamaha Tech 3 Team επιβεβαιώνει ότι οι Bradley Smith και Pol Espargaro θα είναι οι νεαροί οδηγοί της ομάδας που έχει έδρα την Γαλλία, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014. 

Ο Βρετανός Smith – σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας – έδειξε καλό ρυθμό και άφησε προσδοκίες στην πρώτη του χρονιά στο MotoGP και στα μισά της χρονιάς είναι μόνο 32 βαθμούς πίσω από την εξάδα.

Ο Smith γρήγορα προσαρμόστηκε στην Yamaha YZR-M1 και πέτυχε να τερματίσει στους δέκα πρώτους έξι φορές μέχρι τώρα, σε εννέα αγώνες, με δύο έκτες θέσεις στην Catalunya και το Sachsenring.

Ο 22χρονος έδειξε σπουδαίο επαγγελματισμό και θέληση να μάθει στο αρχικό στάδιο της καριέρας του στο MotoGP και η Monster Yamaha Tech 3 Team προσβλέπει στο να βοηθήσει τον Smith στο να προοδεύσει και να ακολουθήσει τα βήματα του Cal Crutchlow, που έχει καθιερωθεί στις μάχες για το βάθρο, κάτω από την επίβλεψη της ομάδας του Herve Poncharal.

 

Αυτά λέει στο μισό του μέρος το δτ της ομάδας και συνεχίζει με το μεγάλο νέο:

Η Monster Yamaha Tech 3 Team καλωσορίζει με θέρμη τον Ισπανό Espargaro για το 2014. Στην επόμενη παράγραφο βλέπουμε ότι είναι 22χρονος, ότι είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ότι με 3 νίκες σε οκτώ αγώνες κυνηγάει στενά τον Τίτλο της Moto2 το 2013. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον Pol, τον μικρότερο από τους δύο αδελφούς Espargaro, αφού ο Aleix είναι 23 και δεν κυνηγάει τον Τίτλο της Moto2, αλλά αυτόν των CRT.

 

Mετά ακολουθεί σύντομη αναφορά στο νέο οδηγό της ομάδας:

Ο Espargaro ξεκίνησε στο παγκόσμιο από τα 125cc στην Βαρκελώνη το 2006 και έχει κερδίσει 12 νίκες και έχει ανεβεί στο βάθρο 27 φορές. Είναι και δημοφιλής, εκτός από γρήγορος και η Monster Yamaha Tech 3 Team προσβλέπει στο να βοηθήσει τον Espargaro να δείξει τις ικανότητές του στο ανώτερο επίπεδο του παγκόσμιου μοτοσυκλετισμού, την επόμενη χρονιά.

Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Monster Yamaha Tech 3 στο να εξελίσσει και να καλλιεργεί γρήγορα ταλέντα στο MotoGP.

 

Αυτά λοιπόν που έχουμε ανακοινώσει ανεπίσημα εδώ και καιρό, επιβεβαιώνει αυτό το δελτίο τύπου, που δεν κάνει αναφορά στη μετακίνηση του Crutchlow στην Ducati, ούτε του εύχεται “βίον ανθόσπαρτον” για τη συνέχεια, ούτε τον ευχαριστί για τις υπηρεσίες του μέχρι τώρα...

Περίεργα πράγματα!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Silverstone: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Cal Crutchlow στην Ducati και επίσημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα