• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Με επηρέασαν οι πτώσεις
Από εκεί και πέρα έχασα την εμπιστοσύνη μου
Νέα 20/08/2013 - 11:20

Μετά το δυναμικό του ξεκίνημα στο δέκατο γύρο Πρωταθλήματος στην Indianapolis - με κεκτημένη ταχύτητα από τα νέα της ανανέωσής του με την LCR Honda - η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον Stefan Bradl, ο οποίος έπεσε δυο φορές το Σάββατο και τερμάτισε έβδομος στον αγώνα της Κυριακής.

 

Ο Γερμανός αναβάτης ήταν αναμενόμενα απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, δεδομένης και της πολύ καλής του παρουσίας στη Laguna - στον προηγούμενο γύρο - όταν είχε πάρει το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία. Στα ελεύθερα ο Bradl ήταν σταθερά γρήγορος και με καλό ρυθμό, ωστόσο μετά τις δυο του πτώσεις το Σάββατο, ήταν φανερό ότι του έλειπε η εμπιστοσύνη για να πιέσει για κάτι περισσότερο.

 

"Ειλικρινά είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα αυτό το Σ/Κ", τόνισε ο Stefan με το τέλος του αγώνα. "Στην αρχή ήμασταν πολύ δυνατοί, αλλά μετά τις πτώσεις μου το Σάββατο έχασα κάπως την εμπιστοσύνη μου. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αλλαγές που κάναμε έκαναν πιο βαριά τη μοτοσυκλέτα στην οδήγησή της".

 

Τέλος, πρόσθεσε: "Δεν μπορούσα να διατηρήσω την ίδια ταχύτητα σε όλον τον αγώνα, διότι ήμουν πολύ κουρασμένος. Έτσι έχασα τους μπροστινούς αναβάτες. Πλέον θέλω να πάω στο Brno και να προσπαθήσω να είμαι στο μπροστινό γκρουπ".

 

Επόμενο άρθρο »

2014: Το MotoGP στη Βραζιλία

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Nα επιστρέψω 100% έτοιμος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα