• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Nakagami στο MotoGP;
Πιθανότατα με Honda ιδιωτών!
Νέα 26/08/2013 - 14:31

Το νούμερο των αναβατών που ανεβαίνουν από τη Moto2 στο MotoGP αυξάνεται. Θυμίζουμε ότι ο Pol Espargaro θα πάρει τη θέση του Cal Crutchlow στην Monster Yamaha Tech 3, ενώ και ο Redding αναμένεται να ανακοινώσει το άλμα του στη μεγάλη κατηγορία στον επόμενο αγώνα στο Silverstone. Ο Βρετανός πιθανότατα θα είναι στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα του Gresini, πάνω σε μια Honda ιδιωτών.

 

Τα τελευταία νέα - σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Motociclismo - αφορούν στον Nakagami (ο Ιάπωνας που αγωνίζεται με την Italtrans Moto2) που αναμένεται να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με τα χρώματα της Honda Team Asia. Οι δεδομένες σχέσεις του Okada με τη Honda, σημαίνει ότι ο Ιάπωνας θα έχει στη διάθεσή του μια Honda ιδιωτών, την ίδια μοτοσυκλέτα που θα έχουν οι Karel Abraham και ο Scott Redding του χρόνου!

 

Η παρουσία του Nakagami στη μεσαία κατηγορία είναι πολύ καλή φέτος, με τον Ιάπωνα να έχει έξι πρώτες σειρές και δυο βάθρα - ένα στο Κατάρ και το άλλο στην Indy. Ο Nakagami - η παρουσία του οποίου στη μεγάλη κατηγορία θα χαροποιήσει σίγουρα την Dorna - έχει καλό ρυθμό στους αγώνες και συχνά οδηγεί την κούρσα, αλλά το μειονέκτημά του είναι ότι χάνει στα τελευταία στάδια.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Είχα την 4η θέση...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα