• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Τρεις ξεχώρισαν στις ΕΔ2
Πρώτος ο Rins και από κοντά οι Vinales και Marquez
Νέα 13/09/2013 - 15:44

Τρεις Ισπανοί ξεχώρισαν στα δεύτερα ελεύθερα που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στην όμορφη πίστα του Misano, με τον Alex Rins να επικρατεί των Maverick Vinales και Alex Marquez! Οι τρεις τους ήταν και οι μοναδικοί που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1:43δ!

 

Ο δεύτερος Maverick Vinales έμεινε 0.283δ πίσω από την πρώτη θέση, με τον Alex Marquez να κρατά την τρίτη θέση παρά την πτώση του. Πολλοί ήταν οι αναβάτες που έπεσαν στα δεύτερα ελεύθερα, ανάμεσά τους και ο Luis Salom, ο οποίος έπεσε από highside έχοντας καταφέρει να κάνει 1:44.389 και να πάρει την έκτη θέση. Παρά το ότι κούτσαινε, ο Ισπανός κατάφερε να επανέλθει στην πίστα.

 

Ο Jonas Folger (4ος) συνέχισε την καλή του παρουσία, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Brad Binder που είναι και η καλύτερη Mahindra, στην πέμπτη θέση. Ανεβασμένοι στα δεύτερα ελεύθερα οι IsaacVinales και Jack Miller, οι οποίοι πήραν την έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ έπεσε ελαφρά ο Antonelli ο οποίος έμεινε ένατος το μεσημέρι.

 

Ο Θανάσης Σίσσης  βελτίωσε το χρόνο του από το πρωί, αλλά όχι και τη θέση του στην τελική κατάταξη. Ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:44.954δ αλλά η διαφορά του από την κορυφή αυξήθηκε στο 1.5δ, μένοντας στην 16η θέση. Ο Luca Marini - ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi - έμεινε στην 28η θέση παρά το ότι βελτίωσε το χρόνο του. Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στα 2.3δ.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ2: Νέο 1-2 της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bimota πέρασε σε Eλβετικά χέρια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα