• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ2: Νέο 1-2 της Honda!
Ο Rossi πάνω από τον Lorenzo, τρομερός ο Espargaro!
Νέα 13/09/2013 - 16:49

Ο Marc Marquez κατέβασε κι άλλο το χρόνο του από το πρωί, μόλις οχτώ λεπτά μετά την έναρξη των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει μερικά ακόμα δέκατα και να γράψει το 1:34.200 που του χαρίζει την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας! Ο μικρός είχε κι έναν αξιοζήλευτο ρυθμό, με πάνω από δέκα γύρους σταθερά στο 1:34!

 

Ελάχιστα πίσω από τον φοβερό Marquez, ο Dani Pedrosa, ο οποίος στον 19ο γύρο του πλησίασε στα 33 χιλιοστά τον ομόσταυλό του, χωρίς να καταφέρει να του πάρει την πρωτιά. Ο Rossi κατάφερε να ξεπεράσει τον ομόσταυλό του, με τον Ιταλό να είναι στην τρίτη θέση και πιθανότατα να βρισκόταν ακόμα πιο ψηλά, αν τόσο αυτός, όσο και ο Marquez, δεν έβρισκαν μπροστά τους τη CRT του Pesek που τους έκοψε στον τελευταίο γρήγορο γύρο τους.

 

Τον εκνευρισμό του δεν έκρυψε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος στο τέλος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, με τον απίστευτο Aleix Espargaro να ολοκληρώνει πίσω από τους fantastic 4 και να υπολείπεται μόλις μισό περίπου δευτερόλεπτο από την εργοστασιακή του Marquez!

 

Την πλάτη του Ισπανού αναβάτη της Power Electronics είδαν ηχηρά ονόματα της κατηγορίας, όπως ο Alvaro Bautista που δεν βρήκε απάντηση στο χρόνο του συμπατριώτη του κι έμεινε έκτος, αλλά και οι Dovizioso, Bradl και Crutchlow, οι οποίοι πήραν θέση στη δεκάδα. Εξαιρετικό χρόνο έκανε και ο Michele Pirro, ο οποίος έφερε τη Ducati του στην έβδομη θέση, μπροστά από τους εργοστασιακούς οδηγούς των κόκκινων!

 

Πτώσεις είχαν οι Bradley Smith και Karel Abraham. Σκούρα τα πράγματα για τον Nicky Hayden, ο οποίος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας είναι στη δωδέκατη θέση, εκτός δηλαδή των θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2, χωρίς να καταφέρει να μειώσει το χρόνο του από το πρωί.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

29oς ο Συνιώρης στην Κωνσταντινούπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Τρεις ξεχώρισαν στις ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα