• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Παραμένει 1ος ο Nakagami
30 χιλιοστά χώρισαν τους 3 πρώτους στις ΕΔ2
Νέα 13/09/2013 - 21:12

Όπως το πρωί, έτσι και το απόγευμα ο Takaaki Nakagami ήταν ο ταχύτερος όλων στη μεσαία κατηγορία, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:38.291δ μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Pol Espargaro!

 

Ο πρώτος πάντως είχε και μια πτώση, ένα σφοδρό highside προς το τέλος της διαδικασίας, με τον Ιάπωνα να οδηγείται στο ιατρικό κέντρο για να αποδειχθεί τελικά ότι δεν είχε τίποτα παρά μόνο μερικές μελανιές.

 

Λίγο πιο πίσω από τον Espargaro, ο Tito Rabat, ο οποίος έμεινε πίσω από τον ομόσταυλό του για 29 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Πίσω από τον Rabat ο νικητής του Silverstone Scott Redding, ο οποίος ήταν 0.366δ πίσω από τον Nakagami. Ένα χιλιοστό πιο πίσω, ο Johann Zarco που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην αρχή της διαδικασίας.

 

Τα νεότερα στην κατηγορία αφορούν στον Dani Rivas, ο οποίος αποκλείστηκε από τους γύρους στην Aragon και στη Μαλαισία επειδή είχε προκαλέσει πολλαπλές πτώσεις στα τελευταία λεπτά στο ζέσταμα του Silverstone. Ο Rivas δεν αγωνίζεται στο Misano λόγω τραυματισμού.


Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ένιωθα καλά...!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλή Παρασκευή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα