• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καλή Παρασκευή
Lorenzo: Προβλήματα με το set-up
Νέα 13/09/2013 - 19:41

Πολύ καλά ξεκίνησε το Σ/Κ στο Misano ο Valentino Rossi, ο οποίος τερμάτισε στη τρίτη θέση και μόλις 0.258δ από την κορυφή! Έχοντας εφοδιάσει τη μοτοσυκλέτα του με το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, για πρώτη φορά σε Σ/Κ αγώνα, ο Vale κατάφερε το απόγευμα να κερδίσει μια θέση και να ολοκληρώσει την ημέρα ως η κορυφαία M1 στην ιταλική πίστα.

 

"Είναι πάντα ιδιαίτερο και καταπληκτικό το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι εδώ", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Σήμερα ήταν καλή Παρασκευή και η απόδοσή μου δεν ήταν τόσο άσχημη. Το πρωί ήμουν γρήγορος, αλλά το απόγευμα ο ρυθμός μου ήταν ακόμα πιο καλός. Ήμουν γρήγορος από την αρχή μέχρι το τέλος και όχι μακριά από την κορυφή. Η Yamaha έχει κάνει φανταστική δουλειά με το κιβώτιο. Είναι μεγάλη βοήθεια για τους αναβάτες. Δεν έχει πλεονέκτημα στον ένα γρήγορο γύρο, αλλά κάνει τη μοτοσυκλέτα πιο εύκολη στην οδήγηση, πιο σταθερή στην επιτάχυνση και με λιγότερη σούζα. Μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο στην οδήγηση και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει αρκετά στον αγώνα".

 

Έχοντας κερδίσει τα δυο προηγούμενα χρόνια στην πίστα του Misano, ο Jorge Lorenzo - με τη βοήθεια και του νέου seamless κιβωτίου - πήρε την τέταρτη θέση την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών, ωστόσο αντιμετώπισε απρόσμενα προβλήματα με το set-up του.

 

"Αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, διότι την ένιωθα χειρότερα απ΄ ότι άλλες χρονιές. Προσπαθούμε όμως να το φτιάξουμε", αποκάλυψε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο κιβώτιο, δουλεύει καλά και είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Δεν είναι όμως τα πάντα αυτό. Για την ώρα είμαστε λίγο πίσω από τις Honda, αλλά είμαι βέβαιος ότι αύριο μπορώ να πάω πιο γρήγορα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Παραμένει 1ος ο Nakagami

« Προηγούμενο άρθρο

29oς ο Συνιώρης στην Κωνσταντινούπολη

Χορηγοί