• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το τεύχος #46 του MOTOGP WORLD!
Ταυτόχρονα στα περίπτερα της Αθήνας και όλης της Ελλάδας
MOTOGP WORLD 17/09/2013 - 14:39

Το νέο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD βρίσκεται ήδη στα περίπτερα της Ελλάδας, με κυρίαρχη μορφή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo!

 

Το 46ο τεύχος του περιοδικού αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, κυρίως λόγω δυο εξαιρετικών άρθρων. Το πρώτο είναι ένα φοβερό θέμα στο οποίο ο Mat Oxley αναλύει και προσπαθεί να εξηγήσει τον τρόπο οδήγησης του Marquez και τι είναι αυτό ακριβώς που επιτρέπει στον rookie-φαινόμενο να πρωταγωνιστεί με το καλημέρα στα σαλόνια του MotoGP! Ένα άρθρο-διαμάντι, με την υπογραφή ενός από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους στο χώρο!

 

Το δεύτερο σημείο αναφοράς του νέου τεύχους, είναι η αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Jorge Lorenzo στον Διευθυντή του περιοδικού, Δημήτρη Διατσίδη. Σε φιλικό κλίμα, ο Jorge μίλησε για τον Marquez και τα πλεονεκτήματα που έχει ο 20χρονος απέναντί του, για τους τραυματισμούς και την προπόνηση που έκανε για να τους ξεπεράσει, για το αν η Yamaha θα καταφέρει να εξισορροπήσει την κατάσταση απέναντι στις Honda μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και για τον Casey Stoner και την πιθανή ή όχι επιστροφή του!

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν πλήρη ρεπορτάζ από τους αγώνες MotoGP σε Indianapolis, Brno και Silverstone, με λεπτομέρειες και παραλειπόμενα που δεν έδειξαν οι κάμερες, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ από τους δυο αγώνες των SBK σε Μ. Βρετανία και Γερμανία.

 

Στα παραπάνω προσθέστε ένα όμορφο ταξιδιωτικό, με το γύρο της Πελοποννήσου πάνω σε Aprilia Caponord 1200, αλλά και τα εξαιρετικά άρθρα για τους διάττοντες αστέρες του Πρωταθλήματος και την αξέχαστη μονομαχία Schwantz VS Rainey και θα καταλάβετε γιατί αυτό το τεύχος δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός!


 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το τεύχος #47 του MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

Το τεύχος #45 σε όλη την Ελλάδα

Χορηγοί