• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το τεύχος #47 του MOTOGP WORLD
Στα περίπτερα των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας
MOTOGP WORLD 22/10/2013 - 13:57

Οι πιστοί φίλοι του MotoGP αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τη μοτοσυκλέτα, μπορούν να προμηθευτούν το νέο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD, από τα περίπτερα όλης της Ελλάδας!

 

Το 47ο τεύχος του περιοδικού φτάνει στα χέρια σας με έναν εξαιρετικό άρθρο του Mat Oxley, ο οποίος μας ταξιδεύει με το μοναδικό του τρόπο στην ιστορία των αναβατών που ξύνουν τα άκρα τους στην άσφαλτο! Αφορμή φυσικά το ανεπανάληπτο στυλ του Marc Marquez, αλλά και αναβατών που θα ανέβουν του χρόνου στο MotoGP, όπως ο Scott Redding που φιγουράρει στο εξώφυλλο.

 

Αναπόσπαστο τμήμα του "αγωνιστικού" περιοδικού, τα πλήρη και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ από τους αγώνες σε Misano και Aragon - για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP - σε Κων/πολη, Laguna Seca και Magny-Cours - για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK - αλλά και από τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα. Διαβάστε στα πολυσέλιδα άρθρα, όλα όσα δεν είδατε από τους αγώνες των δυο μεγαλύτερων  Πρωταθλημάτων του κόσμου κι ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος, όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε στα Μέγαρα.

 

Επιπροσθέτως, διαβάστε για το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, το δώρο του MOTOGP WORLD στον Jorge Lorenzo, τη δοκιμή της Ducati Hyperstrada που είχαμε στα χέρια μας, αλλά και το κατατοπιστικό άρθρο του απεσταλμένου μας στη Γαλλία, για να δοκιμάσει το δεύτερης γενιάς ελαστικό της Dunlop: Sportsmart 2!

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #48

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το τεύχος #46 του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί