• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Με ψηλά το κεφάλι!
Να τελειώσει με νίκη τη χρονιά θέλει ο Ισπανός
Νέα 05/11/2013 - 17:14

Πλην των δυο και μοναδικών διεκδικητών του φετινού Τίτλου, ο Dani Pedrosa θα είναι σίγουρα ο αναβάτης που θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Βαλένθια, αυτό το Σ/Κ.

 

Το 2006, την τελευταία φορά που το Πρωτάθλημα θα κρινόταν στον τελευταίο αγώνα, ο Pedrosa - rookie τότε - είχε βγάλει εκτός τον ομόσταυλό του Nicky Hayden, ο οποίος πάλευε για τον Τίτλο, στο προτελευταίο GP του Estoril. Από εκεί και πέρα, στον τελευταίο αγώνα δεν πίεσε ιδιαίτερα και ο Hayden εκμεταλλευόμενος το λάθος του Rossi, στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

 

Εντολές από την ομάδα φυσικά δεν θα υπάρξουν, όπως επανειλημμένως τονίζει το HRC, αλλά και να υπήρχαν πραγματικά θα ήταν δύσκολο για τον Pedrosa να καταπιεί τον εγωισμό του και να βοηθήσει τον Marquez πιέζοντας δυνατά και διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τέλους ή χαρίζοντας τη θέση του στον νεαρό ομόσταυλό του. Ο Pedrosa δεν έχει ξεχάσει το περιστατικό στην Aragon, εν τούτοις το πάθος για τους αγώνες και η γλυκιά γεύση της νίκης δείχνουν να υπερισχύουν, με τον Ισπανό να δηλώνει ότι θέλει να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι τη σεζόν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι με ενδεχόμενη νίκη του θα βοηθήσει τον μικρό στο να πάρει τον Τίτλο.

 

"Ανυπομονώ να βρεθώ στη Βαλένθια και να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου!" σχολίασε ο βετεράνος του HRC. "Το ταξίδι μας στην Ασία ήταν μακρύ και θα είναι ωραία να βρεθούμε τώρα στη Βαλένθια, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη. Αν και είμαστε εκτός της μάχης για τον Τίτλο, έχω καλά αποτελέσματα εκεί και πολλές νίκες, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής όταν και κέρδισα αν και ξεκίνησα από τα pits! Θέλω να τελειώσω και τη φετινή χρονιά με ψηλά το κεφάλι".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2016: Με Aprilia ως εργοστασιακή συμμετοχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όλα ή τίποτα!

Χορηγοί