• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi πάει SBK το 2015!
Αν στους 6 πρώτους Αγώνες του 2014 δεν πάει καλά...
Νέα 26/11/2013 - 20:32

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος της Ιταλικής τηλεόρασης Guido Meda, θα παρουσιάσει αύριο μια εκπομπή για τη χρονιά που πέρασε, με συνεντεύξεις αρκετών Ιταλών οδηγών, μεταξύ του οποίου και ο Valentino Rossi. 

Όπως αποκαλύπτει το αδελφό σάιτ gpone.com o Ιταλός πολυπρωταθλητής είπε:

“Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και το 2014 πρέπει να είμαι μπροστά, πιο κοντά στους τρεις πρώτους. Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο, τα τεστ και οι έξι πρώτοι Αγώνες θα είναι ζωτικοί στο να αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή αν θα σταματήσω να αγωνίζομαι στο Motogp στο τέλος της χρονιάς. Θα μου άρεσε να συνεχίσω για ακόμη δύο χρόνια, αλλά μόνο αν είμαι ανταγωνιστικός”.

 

Βέβαια αυτή η δήλωση σημαίνει ότι αν ο Rossi δεν καταφέρει να βρει αυτό που πρέπει με το νέο του αρχιμηχανικό, τότε – μάλλον μαζί του – θα μετακομίσουν στα SBK, όπου η Yamaha έχει ήδη ανακοινώσει ότι επιστρέφει το 2015 με μια νέα R1.

Έτσι λοιπόν θα πάει για το 10ο εκεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του άσπονδου “φίλου” του Max Biaggi, αλλά και του Carlos Checa.

Τα σχέδια του για WRC έρχονται αφού κλείσει και στα SBK την καριέρα του! Πάντως αν σε πείσμα των προβλέψεων καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός με την Μ1 και τα νέα λάστιχα της Bridgestone στο ξεκίνημα της χρονιάς, τότε σημαίνει ότι θα δούμε το καλύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa-Puig: Τέλος εποχής!

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Monza 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα