• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa-Puig: Τέλος εποχής!
Στη θέση του manager ο Raul Jara
Νέα 27/11/2013 - 10:12

Τα σημαντικά νέα δεν σταματούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Μετά την ηχηρή διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα σε Rossi και Burgess που απασχόλησε όλο τον φίλαθλο κόσμο του MotoGP, ακολούθησαν οι αλλαγές στο γκαράζ του Jorge Lorenzo αλλά και οι αλλαγές μηχανικών στο αντίστοιχο του Marc Marquez.

 

Οι ανακατατάξεις στα στρατόπεδα του MotoGP συνεχίζονται - ας μην ξεχνάμε και την αλλαγή ηγεσίας στο Ducati Corse με την έλευση του Gigi Dall'Igna- και αυτή τη φορά είναι η σειρά του Dani Pedrosa. Τα νέα έρχονται από την Ιταλία και αναφέρονται στο διαζύγιο ανάμεσα σε Pedrosa και Puig, ή καλύτερα στην αλλαγή στη δομή της συνεργασίας τους.

 

Η παρουσία του Ισπανού μάνατζερ - όπως γράφει το Motocuatro - είχε σταδιακά ελαττωθεί το τελευταίο διάστημα στο box του HRC και πλέον δεν θα είναι στο ρόλο του chief adviser του Dani, αντίθετα θα αναλάβει τη Διεύθυνση του Asian Cup, το οποίο έχει επιφορτιστεί η Dorna για την ανίχνευση νεαρών ταλέντων σε μια από τις πιο ανερχόμενες αγορές στην παγκόσμια αγορά μοτοσυκλετών.

 

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τη θέση του Puig θα πάρει ο Raul Jara, με τον τελευταίο να είναι αρκετά χρόνια στο κοντινό περιβάλλον του Pedrosa.

 

Επόμενο άρθρο »

Almeria Test: Moto2/Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi πάει SBK το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα