• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Notis #55: Ημερολόγιο 2014!
Την ημέρα των γενεθλίων του, ξεκινά την προσπάθεια!
Νέα 11/01/2014 - 18:01

Ο Νότης Παπαπαύλου σήμερα γίνεται 14 χρόνων και γιορτάζει με την κυκλοφορία του Ημερολογίου του “Notis #55”! 

 

Ο Έλληνας οδηγός μετά από 4 χρόνια συμμετοχής και διακρίσεων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Honda NSF Trophy, κάνει φέτος το άλμα και ξεκινά μια τεράστια προσπάθεια στο Moriwaki-Honda 250 Junior Cup, μια σειρά αγώνων ενιαίου τύπου με μοτοσυκλέτα Moriwaki MD250 και κινητήρα Honda 250, που είναι ο προθάλαμος της Moto3!

To Πρωτάθλημα αυτό περιλαμβάνει 9 Αγώνες σε διάφορες χώρες, όπως Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Μ.Βρετανία και κάποιοι από αυτούς θα γίνουν στη διάρκεια των Αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK! Το ακριβές ημερολόγιο θα ανακοινωθεί σε μία εβδομάδα στην πρώτη συνάντηση των 22 αναβατών από 11 χώρες, που συμμετέχουν φέτος στο θεσμό!

 

Για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια προς το παρών ο Νότης έχει μόνο τη βοήθεια της Jet Oil και του Σ.Ο.Α.Μ. και στην προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια, κυκλοφόρησε σήμερα το Ημερολόγιο αυτό, που περιλαμβάνει φωτογραφίες του από τους Αγώνες στην Ιταλία και την πρόσφατη συμμετοχή του στο Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014 International Selection. To Ημερολόγιο περιλαμβάνει και τις ημερομηνίες των Αγώνων MotoGP & SBK για το 2014, ώστε να μην ξεχνάει κανείς τα τηλεοπτικά ραντεβού του με το θέαμα.

 

Το κόστος του ημερολογίου είναι μόλις 6€ και μπορεί να το έχει ο καθένας μας επικοινωνώντας με την μητέρα του Έλληνα οδηγού στο 6936620404 ή γράφοντας e-mail στο p.papapavlou@yahoo.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Περιμένω πολλά από τη νέα M1

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2014: Ειδική 6

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα