• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Περιμένω πολλά από τη νέα M1
"Είμαι βέβαιος ότι θα γίνεται καλύτερη μέσα στη σεζόν"
Νέα 19/01/2014 - 16:11

Τις πρώτες του σκέψεις, μετά την παρουσίαση των νέων χρωμάτων της YZR-M1, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ο Valentino Rossi, ο οποίος μαζί με τον ομόσταυλό του έδωσε το παρόν στην τελετή παρουσίασης της M1 του 2014 στην Τζακάρτα, της Ινδονησίας.

 

"Οι κάτοικοι της Ινδονησίας είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου, με μεγάλο πάθος για το MotGP και την ομάδα της Yamaha, παρά το ότι δεν διεξάγονται αγώνες στην πατρίδα τους", ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού.

 

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο 35χρονος (σε περίπου ένα μήνα) σούπερ-σταρ της Yamaha επανέλαβε τη σημασία που θα έχει αυτή η νέα σεζόν για τον ίδιο. "Αυτή η σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για εμένα και ακόμα μεγαλύτερη σημασία της προσδίδει το γεγονός ότι η επίσημη έναρξή της ξεκινά από εδώ. Η Yamaha επίτηδες επέλεξε η παρουσίαση να γίνει στην Ινδονησία, γεγονός που υπογραμμίζει την αυξανόμενη σημασία της αγοράς της ΝΑ Ασίας. Πραγματικά εύχομαι να επιστρέψω και να αγωνιστώ και πάλι εδώ, προτού να είναι πολύ αργά".

 

Τέλος, μίλησε και για τη νέα του μοτοσυκλέτα, με την οποία ελπίζει να προσθέσει κι άλλες χαρές-βάθρα τη νέα αγωνιστική σεζόν. "Τα χρώματα της μοτοσυκλέτας του 2014 είναι πολύ ωραία και το άσπρο είναι περισσότερο, σε σχέση με πέρυσι. Είναι πολύ κοντά στο στυλ του εργοστασίου και μου αρέσει πολύ".

 

"Οι προσδοκίες για την ερχόμενη σεζόν είναι πολύ υψηλές. Στόχος μου είναι να τα πάω καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, να είμαι πιο ανταγωνιστικός και να χτυπάω βάθρο κάθε Σ/Κ αγώνων. Είμαι βέβαιος ότι η μοτοσυκλέτα μας θα είναι και πάλι ανταγωνιστική. Ήμουν ήδη καλός πέρυσι και οι μηχανικοί της Yamaha εξέλιξαν περισσότερο τη μοτοσυκλέτα μέσα στην περασμένη σεζόν. Περιμένω πολλά από τη νέα μου Μ1 και είμαι βέβαιος ότι θα βελτιώνεται όσο περνά η σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Camier & Ioda εκτός Sepang I

« Προηγούμενο άρθρο

O Παπαπαύλου στην Ολλανδία στο M250JC!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα