• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημέρα 1
Ο Miller πρώτος και ο μόνος κάτω από το 1:47!
Νέα 19/02/2014 - 10:23

Η πρώτη ημέρα του τεστ της μικρής κατηγορίας στην Jerez, ολοκληρώθηκε υπό αρκετά αντίξοες συνθήκες μιας και η δυνατή βροχή την Δευτέρα το βράδυ, άφησε πολύ βρεγμένη την πίστα το πρωί. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, μόλις πέντε ήταν οι αναβάτες - από την Moto2 και Moto3 - που βγήκαν στην πίστα για το πρώτο κομμάτι του τεστ!

 

Το απόγευμα η κατάσταση είχε βελτιωθεί και ο Jack Miller - συνεχίζοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις - κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας. Ο Αυστραλός έκανε 1:46.975, ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:47, πλησιάζοντας τον απόλυτο χρόνο του Alex Rins από πέρυσι, 1:46.660.

Isaac Vinales
Isaac Vinales

 

Στη δεύτερη θέση ο Isaac Vinales, ο οποίος κάλυψε το κενό του εξαδέλφου του Maverick, στην Team Calvo. Ο Danny Kent έφερε την Husqvarna του στην τρίτη θέση, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Αυστραλού. Ο Antonelli, ο οποίος είχε κυριαρχήσει στο προηγούμενο τεστ της Βαλένθια, σημείωσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ελάχιστα πίσω από τον Kent και 0,255 μπροστά από τον συμπατριώτη του Fenati, που ακολουθεί.

 

Στην έκτη θέση ο Efren Vazquez, η ταχύτερη Honda του grid, με την Racing Team Germany (RTG) να παίρνει κάποιες αναβαθμίσεις της νέας Honda NSF250RW, τώρα που ο Alex Rins δεν συμμετέχει στο τεστ, μιας και αναρρώνει από επέμβαση που έκανε στον καρπό του. Τον τελευταίο αντικαθιστά ο Fabio Quartararo - ο Γάλλος είναι πρωταθλητής της Moto3 στο Ισπανικό πρωτάθλημα - που έκανε πολύ καλή εμφάνιση χτες, καταλαμβάνοντας την 11η θέση μόλις 46 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον σαφώς πιο έμπειρό του Alex Marquez.

 

Στις θέσεις εφτά και οχτώ συναντάμε δυο Τσέχους, με τον Jakub Kornfeil να αφήνει ελάχιστα πίσω του τον rookie Karel Hanika, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του από την Βαλένθια και να ξεκινήσει δυνατά το τεστ στην Jerez. Το ανερχόμενο αστέρι της Red Bull KTM Ajo σημείωσε χρόνο κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Ο Phillip Oettl πλασαρίστηκε μέσα στη δεκάδα, την οποία έκλεισε ο μικρός αδερφός του Marc Marquez, Alex. Πολύ καλή η παρουσία του μικρού Livio Loi, ο οποίος έφερε την Kalex-KTM του στην δωδέκατη θέση. Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Miguel Oliveira, ο οποίος έκανε τον 14ο καλύτερο χρόνο κι έμεινε περίπου έξι δέκατα μπροστά από τον Θανάση Σίσση. Ο Ελληνο-αυστραλός έκανε χρόνο 1:49.299 και κατετάγη στην 19η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο. Το τεστ συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτ. της Ημέρας: "Απόγευμα στο θέατρο"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα