• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Επιτέλους επέστρεψα!
Ένα χρόνο μετά και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου
Νέα 24/02/2014 - 12:13

Ο Sylvain Guintoli είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, με τον Γάλλο αναβάτη της Aprilia να επιστρέφει στις νίκες ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία φορά που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χτες στο Phillip Island και ο Guintoli ήταν τρίτος στο πρώτο σκέλος, ενώ πήρε τη νίκη στο δεύτερο, μετά την πρόωρη διακοπή του αγώνα εξαιτίας προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του Eugene Laverty (Suzuki). Ο Guintoli είχε πετύχει τη μια και μοναδική του νίκη το 2013 στην Αυστραλία και ακριβώς αυτό επανέλαβε χτες, ξεκινώντας με το δεξί τη φετινή του πορεία στα SBK.

 

Όπως ήταν φυσικό, ο Γάλλος ήταν κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμά του αυτό. "Στον πρώτο αγώνα είχα, ίσως, λίγο παραπάνω πίστη στον εαυτό μου", σχολίασε ο αναβάτης της Aprilia. "Ξεκίνησα δυνατά, αλλά προς το τέλος έχασα την καλή αίσθηση από το πίσω ελαστικό. Οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά κάναμε καλή δουλειά".

 

"Στο δεύτερο αγώνα προσπάθησα να κάνω συντήρηση του ελαστικού μου και το κατάφερα. Αν σκεφτώ όλα όσα έγιναν το χειμώνα, δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από το Σ/Κ αυτό. Επιτέλους επέστρεψα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι με φρόντισαν κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Είμαι πολύ κουρασμένος τώρα, αλλά θα έχω ένα μήνα περίπου για να ξεκουραστώ, πριν τον επόμενο γύρο".

 

Ο Sylvain Guintoli είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, με τον δεύτερο Loris Baz να υπολείπεται δέκα βαθμούς από τον Γάλλο.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η παρουσίαση της Aprilia RSV4

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Νίκη-ορόσημο στην καριέρα μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα