• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Το Κατάρ είναι καλό για εμάς!
Όλοι δούλεψαν φανταστικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα
Νέα 19/03/2014 - 12:42

Ο Cal Crutchlow ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν ως εργοστασιακός αναβάτης, στην ομάδα της Ducati. Ο Βρετανός έχει κάνει πάρα πολλούς γύρους πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, την οποία προσέγγισε με προσοχή από το πρώτο τεστ της Βαλένθια στα τέλη του 2013, μέχρι και το τελευταίο στην Αυστραλία.

 

Ειδικά στην πίστα του Phillip Island, ο Crutchlow έκανε μια δυνατή προσομοίωση αγώνα με ρυθμό που ήταν - σε μέσο όρο - δυο δέκατα πιο αργός από τον αντίστοιχο του Lorenzo! "Ξεκινάω την τέταρτή μου σεζόν στο MotoGP και την πρώτη μου με την ομάδα της Ducati ως εργοστασιακός οδηγός κι έτσι ανυπομονώ πραγματικά να ανέβω στη μοτοσυκλέτα σε λίγες ώρες και να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου", σχολίασε.

 

"Η ομάδα δούλεψε φανταστικά σκληρά και θεωρώ ότι έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο από την πρώτη φορά που ανέβηκa στην Desmosedici τον Νοέμβριο. Πάντως, θα έχουμε ένα μικρό μειονέκτημα μιας και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε δοκιμές στην πίστα του Κατάρ, αλλά θα είμαστε 100% έτοιμοι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολυάσχολοι και τον Ιανουάριο νυμφεύθηκα την Lucy, αλλά μόλις ξεκινήσει η σεζόν θα βρούμε το ρυθμό μας. Ανυπομονώ για την έναρξη", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Crutchlow, λίγο πριν πετάξει για το Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καλός ο Jerry

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα