• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #50
Η καλύτερη εισαγωγή στο MOTOGP!
MOTOGP WORLD 20/03/2014 - 13:03

Σήμερα, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφορεί το 50ο τεύχος του αγαπημένου μας περιοδικού, MOTOGP WORLD! Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι τυχαία, καθώς από σήμερα ξεκινάει επίσημα και η νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Αναμφίβολα, η καλύτερη εισαγωγή στο μαγικό χώρο του υπερθεάματος των δυο τροχών, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD. Στην ύλη του θα βρουν ενδιαφέροντα άρθρα τόσο οι παλαιοί του χώρου, αλλά και όσοι τώρα μυούνται στα μυστικά του καλύτερου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα σε όλη την Ελλάδα, γιορτάζουμε κι έχουμε 50 διαφορετικούς λόγους για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, κόντρα στα σημεία των καιρών και τις δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε!

 

Πλούσια και ποικίλη η ύλη του, μπορείτε να διαβάσετε πλήρη ρεπορτάζ από τις δοκιμές σε Μαλαισία (Sepang1 και Sepang2), Αυστραλία και Κατάρ, να πάρετε μια πρώτη γεύση δράσης από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Πρωτάθλημα των SBK (Phillip Island) και φυσικά να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από το χώρο του paddock.

 

Το Αλφαβητάρι του MotoGP θα λύσει πολλές απορίες, ενώ για τους πιο ψαγμένους έχουμε ένα εξαιρετικό άρθρο του Mat Oxley, που καταπιάνεται με... τους "βρικόλακες" του MotoGP (περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί). Στο ερώτημα: "πόσο καυτή θα είναι η φετινή σεζόν" δίνει τη δική του απάντηση ο Βασίλης Μωραΐτης, αναλύοντας "...τα μηχανάκια και τους χρόνους".

 

Τους δυο μεγάλους αντιπάλους στη μάχη του φετινού Τίτλου, Marc Marquez και Jorge Lorenzo, αναλύει σε άλλο άρθρο του ο Mat Oxley, με τον ευρηματικό τίτλο: "Βρώμικο παιχνίδι" και ο νοών νοείτω! Ο Βρετανός δημοσιογράφος μας δίνει και τον δικό του "Οδηγό της χρονιάς 2014" ενώ στη συνέχεια μας εξηγεί πως και αν, ο Valentino Rossi θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του Τίτλου!

 

Φυσικά θα μπορείτε να δείτε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν που ξεκινά σήμερα, να διαβάσετε τα τελευταία νέα της αγοράς, να δείτε τα πρώτα συμπεράσματά μας από τις Honda NC750X DCT & NC750D INTEGRA και την Triumph Trophy 1200 SE.

 

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε την αποκλειστική κάλυψη της παρουσίασης της Ducati στην Γερμανία, με τον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD να έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει ως το αεροδρόμιο του Μονάχου και να συνομιλεί από κοντά με τους πρωταγωνιστές της κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ και σχετικό video).

 

Μην χάσετε το 50ο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης, όλης της Ελλάδας! Άλλωστε, αν θέλει κάποιος να ενημερωθεί ποικιλοτρόπως για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να δει τα πράγματα από τη σωστή τους όψη, πρέπει να πάρει MOTOGP WORLD!

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #51!

« Προηγούμενο άρθρο

Έλενα Making of...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα