• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #51!
Το αγωνιστικό τεύχος της νέας χρονιάς!
MOTOGP WORLD 07/05/2014 - 17:46

Το νέο MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και είναι το πρώτο αμιγώς αγωνιστικό τεύχος του 2014!

 

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP να έχει ξεκινήσει κανονικά, στο τεύχος 51 θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ό,τι δεν έδειξαν οι κάμερες από τους αγώνες σε Κατάρ και Τέξας!

 

Παράλληλα η δράση συνεχίζεται και στα SBK, με πλήρες ρεπορτάζ από τον αγώνα στην πίστα της Aragon! Το άτυπο ξεκίνημα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έλαβε χώρα στην Τρίπολη και το περιοδικό μας ήταν εκεί για τις πρώτες εντυπώσεις!

 

Διαβάστε επίσης για:

 

- το θετικό ξεκίνημα του Νότη Παπαπαύλου στο Moriwaki 250 Junior Cup (στο επόμενο τεύχος αναλυτικό ρεπορτάζ από την τεράστια επιτυχία του στο Assen).

- τι απαιτείται να υλοποιηθεί στο παρασκήνιο, ώστε να κυλήσει ομαλά ένα αγωνιστικό Σ/Κ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

- την πίστα της Τρίπολης, κάνοντας μια βόλτα στις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου.

 

Τέλος, δεν λείπει η φωτογράφιση με τα τελευταία gadgets της Moto-Μόδας, αλλά και οι πολλές δοκιμές! Συγκεκριμένα οδηγήσαμε και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις από την Ducati 899 Panigale, την Kawasaki Ninja 300 και τα τετρακίνητα ATV της Arctic Cat, ATV 550i TRV & 1000XT!

 

Το νέο τεύχος του MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της επικράτειας και σας μυεί με τον καλύτερο τρόπο στα μυστικά του πιο θεαματικού Πρωταθλήματος ταχύτητας στους δυο τροχούς και όχι μόνο!

 

Μην το χάσετε!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ελένη Δεφίγκου στο MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #50

Χορηγοί