• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χαρούμενος για το βάθρο
Σε μια "δύσκολη" πίστα
Νέα 24/03/2014 - 11:24

Ο Dani Pedrosa ήταν χαρούμενος για την τρίτη του θέση στο χτεσινό αγώνα, σε μια πίστα μάλιστα που ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον βετεράνο Ισπανό του HRC.

 

Μετά από ένα λάθος στην αρχή, ο Pedrosa πάλεψε και κατάφερε να πλησιάσει τους πρώτους, δίνοντας μάχη με τον Alvaro Bautista για μια θέση στο βάθρο. Η τρίτη θέση κρίθηκε με την πτώση του Ισπανού αναβάτη του Gresini στα τελευταία στάδια του αγώνα.

 

"Δεν είμαι τόσο καλός εδώ και πάντα δυσκολεύομαι στο στήσιμο ή στο ρυθμό", παραδέχτηκε ο Pedrosa, που κατάφερε να πάρει τους πρώτους του 16 βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα. "Κατάφερα να πλησιάσω τους μπροστά στα μισά του αγώνα, διότι στην αρχή έκανα λάθος κι έμεινα πίσω επειδή δεν φρέναρα καλά στην πρώτη στροφή".

 

"Αν και η εκκίνησή μου ήταν καλή, έχασα αρκετές θέσεις εξαιτίας του λάθους μου. Παράλληλα δεν είχα καλή αίσθηση και σκεφτόμουν αν έφταιγα εγώ ή κάτι άλλο; Μετά είχαμε πολλές πτώσεις σε διάφορα σημεία και συνειδητοποίησα αμέσως ότι η πίστα δεν ήταν στην ίδια κατάσταση με χτες", εξήγησε.

 

"Περίμενα μέχρι να πάρω μια καλύτερη αίσθηση από την πίστα και στα μέσα του αγώνα άρχισα να ανεβαίνω θέσεις, αλλά δυσκολεύτηκα κάπως στους τελευταίους πέντε γύρους. Έδωσα μάχη με τον Bautista, όμως έπεσε κι αυτός και ήμουν σίγουρος ότι η πίστα ήταν δύσκολη. Είμαι όμως χαρούμενος για το ότι έμεινα όρθιος και τελείωσα τον αγώνα, παίρνοντας τους πρώτους μου βαθμούς", πρόσθεσε ο Pedrosa.

 

"Δεν ξέρω ποια ήταν η θέση μου στην εκκίνηση, αλλά είδα πολλές διαφορετικές μοτοσυκλέτες μπροστά, Yamaha, Ducati, Honda και πράγματι το γκρουπ στην αρχή ήταν πολυπληθές. Στο τέλος όμως κατάφερα να κάνω μερικές προσπεράσεις και να ανέβω θέσεις και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Austin"

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μειώσαμε τη διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραδέχτηκε το λάθος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα