• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μειώσαμε τη διαφορά!
Έχουμε όμως πολλά προβλήματα στις στροφές
Νέα 24/03/2014 - 12:03

Τα ευχάριστα στο στρατόπεδο της Ducati, ήταν το γεγονός ότι ο Andrea Dovizioso μείωσε τη διαφορά του από τον πρώτο στο μισό, σε σχέση με το 2013. Εκείνη τη χρονιά, ο Ιταλός ήταν 24 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή ενώ φέτος πέρασε τη γραμμή τερματισμού 12 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez.


"Πρέπει να μείνουμε στα θετικά του αποτελέσματος μας εδώ, διότι για το Πρωτάθλημα, μια πέμπτη θέση είναι πάντα σημαντική", είπε. "Ωστόσο ακόμα κάτι σημαντικό για εμάς, ήταν να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον νικητή και το καταφέραμε στο μισό, σε σχέση με πέρυσι. Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο, αν κι έχουμε δουλειά για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα".

 

Όσο για το αν περίμενε ο ίδιος να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, αποκρίθηκε: "Δεν είμαι έκπληκτος για τα 12δ διαφοράς. Επιβεβαιώνει την πρόοδο που κάναμε στα τεστ και αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε". Ωστόσο, η Ducati έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. "Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να παλέψουμε με τους μπροστά, διότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα στις στροφές και δεν κάναμε αλλαγές για να το διορθώσουμε".

 

"Ό,τι αλλάξαμε στη μοτοσυκλέτα, δεν μας βοήθησε στις στροφές και θεωρώ ότι στο MotoGP πρέπει να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα με συγκεκριμένο τρόπο. Πρέπει να βγεις από τη στροφή και να σηκώσεις τη μοτοσυκλέτα για να επιταχύνεις, κάνοντας οικονομία σε ενέργεια και ελαστικά. Αυτό αποδεικνύεται στον αγώνα. Στα ελεύθερα πολλοί είναι γρήγοροι, αλλά στον αγώνα πάντα οι ίδιοι είναι μπροστά. Αυτό οφείλεται στον τρόπο που οδηγούν τη μοτοσυκλέτα", εξήγησε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Επικίνδυνο στοίχημα o Galbusera!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Χαρούμενος για το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα