• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Επικίνδυνο στοίχημα o Galbusera!
Ήξερα ότι δεν είχε καμμία εμπειρία από MotoGP
Νέα 24/03/2014 - 12:58

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι η απόφασή του να απολύσει τον επί πολλά χρόνια αρχιμηχανικό του Jeremy Burgess - με τον οποίο κατέκτησε εφτά Παγκόσμιους Τίτλους - και να πάρει στη θέση του τον Silvano Galbusera, ήταν ένα "επικίνδυνο στοίχημα".

 

Ωστόσο μετά τη χτεσινή του εμφάνιση και το γεγονός ότι από τη δέκατη θέση του grid, κατάφερε να παλέψει για τη νίκη με τον Marc Marquez, το στοίχημα αυτό φαίνεται να το κερδίζει ο Ιταλός θρύλος. "Πέρυσι, έβαλα ένα πολύ επικίνδυνο στοίχημα, διότι ο Galbusera δεν έχει καμμία εμπειρία στο MotoGP", δήλωσε ο Vale.

 

"Αλλά τον γνώριζα από ένα τεστ στα Superbike, όταν ανάρρωνα από το σπασμένο μου πόδι (σ.σ. 2010). Ένοιωθα καλά μαζί του, αλλά και πάλι ήταν ένα στοίχημα. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι δουλεύει πολύ καλά κι πιστεύω ότι φέτος θα είμαι πιο δυνατός. Δουλεύουμε περισσότερο και προσπαθούμε να βελτιώνουμε το στήσιμο για τον αγώνα".

 

Ο Vale έδωσε μια συναρπαστική μάχη με τον Marquez, για να τερματίσει στο τέλος 0,259δ πίσω από τον 21χρονο αντίπαλό του. Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι ο Rossi ήταν δεύτερος (μακριά από τον πρώτο) και η φετινή του μάχη για τη νίκη στο Κατάρ τον γεμίζει αισιοδοξία και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός το 2014, χρονιά κατά την οποία λήγει και το συμβόλαιό του.

 

Επόμενο άρθρο »

Αλλού γι' αλλού η Ducati του Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Μειώσαμε τη διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα