• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brembo: Ασφάλεια και απόδοση!
Οι περισσότεροι βασίζονται στα φρένα της Brembo
Νέα Αγοράς 26/03/2014 - 14:50

Δώδεκα από τις 13 ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP και 21 στους 23 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, βασίζονται στην τεχνολογία της Brembo για τα φρένα των μοτοσυκλετών τους. Ανάμεσά τους και τα τρία εργοστάσια - Ducati, Yamaha, Honda - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez και ο Ιταλός θρύλος των αγώνων ταχύτητας στους δυο τροχούς Valentino Rossi

 

Αυτό αποδεικνύει τη θέση της Brembo στο παγκόσμιο στερέωμα. Και φέτος, οι μηχανικοί της ιταλικής εταιρείας συνεχίζουν να εμβαθύνουν και να εμμένουν στις απόλυτα υψηλές τεχνολογικές λύσεις και στη συνεχή βελτίωση κι εξέλιξη των εξαρτημάτων. Πέρυσι, η Brembo εξέλιξε carbon δίσκους για τα φρένα 340χιλ. (αντί των 320χιλ.) για την πιο απαιτητική πίστα (στα φρένα) του ημερολογίου, το Motegi!

 

Φέτος, οι μεγαλύτεροι δίσκοι θα είναι υποχρεωτικοί στην Ιαπωνία, ενώ θα είναι προαιρετική στα GP της Καταλονίας και της Μαλαισίας. Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι στην Brembo ανήκει και η Marchesini, μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή υψηλών προδιαγραφών σφυρήλατων ζαντών μαγνησίου, που συναντούμε σε πολλές μοτοσυκλέτες του MotoGP. Φέτος, στο Πρωτάθλημα θα υπάρχουν 15 μοτοσυκλέτες με τροχούς Marchesini, ειδικά σχεδιασμένους ώστε να εκμεταλλεύονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε μιας μοτοσυκλέτας.

 

Για περισσότερα, επισκεφθείτε το www.motogp.brembo.com

 

 

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, η eXTraproducts

τηλ : 210 9213286-7, Fax: 210 9243160

e-mail : sales@extraproducts.gr, www.extraproducts.gr

 

Επόμενο άρθρο »

O Adam Raga επιλέγει κράνος Hebo

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτό είναι το νέο Tricity!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα