• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τριήμερες δοκιμές για Ducati!
Ξεκινούν σήμερα στην πίστα της Jerez
Νέα 31/03/2014 - 14:20

Τα πλεονεκτήματα της OPEN - εκτός από αυτά εντός πίστας - ξεκινά να εκμεταλλεύεται η αγωνιστική ομάδα της Ducati, που ξεκίνησε σήμερα τριήμερες δοκιμές στην Jerez, για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα ενόψει του δεύτερου γύρου Πρωταθλήματος, στο Τέξας.

 

Να θυμίσουμε εδώ, ότι η Ducati αν και Εργοστασιακή συμμετοχή, απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, μιας και πέρυσι δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη στο Πρωτάθλημα. Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι και οι απεριόριστες δοκιμές στις πίστες του ημερολογίου αγώνων, με μοναδική προϋπόθεση ότι αυτές δεν θα λαμβάνουν χώρα σε διάστημα μικρότερο από δυο εβδομάδες, από το προγραμματισμένο GP στη συγκεκριμένη πίστα.

 

Το GP της Jerez ξεκινά στις 04 Μαΐου, αλλά ο Michele Pirro- μαζί με τους Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow - θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την εξέλιξη της Desmosedici στην ισπανική πίστα, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά των κόκκινων από την κορυφή. "Αρχίζουμε και βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ", σχολίασε ο Pirro στο "αδελφό" gpone.com.

 

"Η άφιξη του Gigi Dall'Igna έδωσε τεράστια ώθηση στο αγωνιστικό τμήμα και αρχίζουμε να απολαμβάνουμε τους πρώτους καρπούς. Η μοτοσυκλέτα είναι πιο εύκολη στην οδήγησή της και η απόδοσή μας και ο ρυθμός μας είναι πιο σταθερός. Ωστόσο ακόμα υποφέρουμε από την υποστροφή. Πέρα από την ευκαιρία εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, θα έχω τη δυνατότητα να κερδίσω σε εμπειρία μοιραζόμενος το γκαράζ με τους Dovizioso και Crutchlow. Φυσικά θα μπορέσω να προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα για το ισπανικό GP, στο οποίο θα συμμετέχω στις 04 Μαΐου", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Μικρό Ταξίδι"

« Προηγούμενο άρθρο

To OXI της Yamaha στον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα