• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα ανανεώσω με την Yamaha!
Οι αγώνες είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στη ζωή μου!
Νέα 03/04/2014 - 10:04

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi, αποκάλυψε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Movistar Yamaha και του χρόνου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεόραση Sky της Ιταλίας.

 

Ο σούπερ σταρ του MotoGP επέστρεψε πέρυσι στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, κατορθώνοντας να πάρει έξι βάθρα το 2013 συμπεριλαμβανομένης και της νίκης του στο Assen. Φέτος, η σεζόν ξεκίνησε και πάλι δυνατά για τον Vale, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση στον αγώνα του Κατάρ, αφού έδωσε μια συναρπαστική μάχη με τον Marc Marquez για τη νίκη!

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Rossi επανέλαβε πρόσφατα κάτι που έχει τονίσει και στο παρελθόν, ότι δηλαδή το πόσο ανταγωνιστικός θα είναι στους πρώτους αγώνες της σεζόν 2014, θα αποτελέσει το σημείο κλειδί για να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα ή όχι.

 

"Νομίζω ότι θα ανανεώσω με την Yamaha", αποκάλυψε στο Sky Italia ο θρύλος των GP. "Ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ, είμαι σε καλή φόρμα και πάνω απ' όλα οι αγώνες με γεμίζουν με τεράστια χαρά. Είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στη ζωή μου, λατρεύω αυτόν τον κόσμο και μου αρέσει το lifestyle που συνεπάγεται του να είσαι αναβάτης του MotoGP, να προπονείσαι σκληρά και να ταξιδεύεις σ' όλο τον κόσμο. Για όσο διάστημα είμαι ανταγωνιστικός, ελπίζω να συνεχίζω".

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Τώρα είναι το σημείο-κλειδί και πρέπει να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε στο Τέξας και στην Αργεντινή και να συνειδητοποιήσουμε αν πράγματι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι το 2013. Πέρυσι το Κατάρ μας πήγε καλά, αλλά φέτος η δεύτερη θέση ήρθε με ακόμα καλύτερη απόδοση στον αγώνα. Έχω αγωνιστεί σε καλό επίπεδο σε όλη μου την καριέρα, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, γνωρίζοντας βέβαια ότι το να κατακτήσουμε τον Παγκόσμιο Τίτλο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν όμως είμαστε κοντά στην κορυφή κάθε Κυριακή, τότε θα είμαστε καλά".

 

Ερωτηθείς για την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα σε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στους αγώνες, ο Vale αποκρίθηκε: "Έχω οδηγήσει τόσο όμορφες μοτοσυκλέτες... την Aprilia, την Honda, την Ducati. Αλλά οπωσδήποτε η αγαπημένη μου είναι η Yamaha M1". Τέλος, όταν τον παρότρυναν να κάνει τα προγνωστικά του για τον Πρωταθλητή του 2014, ο Valentino είπε χαμογελώντας: "Νομίζω ότι ο Marquez θα είναι και πάλι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θα προσπαθήσω να του μεταδώσω λίγη τύχη".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez Test: Ημέρα 3η

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα