• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Η ART είναι φανταστική!
Τελείως διαφορετική από αυτήν που είχα πέρυσι
Νέα 04/04/2014 - 09:43

Ο αναβάτης της IodaRacing, Danilo Petrucci, είχε μόνο καλά λόγια για την ART μοτοσυκλέτα του, μετά την διήμερη παρουσία του στο ιδιωτικό τεστ της Jerez. Ο Ιταλός έγραψε αρκετά χιλιόμετρα στην ισπανική πίστα, κάτι που οπωσδήποτε ήταν απαραίτητο μιας και ο Petrucci είχε χάσει μεγάλο μέρος από τα χειμερινά τεστ.

 

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Ιταλός αναβάτης αγωνιζόταν με Suter-BMW, ενώ φέτος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP με την ART μοτοσυκλέτα του 2014. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είχα την ευκαιρία γι' αυτό το τεστ", σχολίασε. "Χρειαζόμασταν τα χιλιόμετρα και το καταφέραμε".

 

ART είναι μια φανταστική μοτοσυκλέτα, αλλά και τελείως διαφορετική από αυτήν που είχα συνηθίσει πέρυσι κι έτσι ήταν σημαντικό για εμένα να δοκιμάσω σε μια διαφορετική πίστα από την Losail, όπου κάναμε τις δοκιμές και τον αγώνα. Κρίμα όμως που ο καιρός μας χάλασε λίγο την τελευταία ημέρα στην Jerez", πρόσθεσε ο Petrucci.

 

Η IodaRacing είχε προγραμματίσει να συμμετάσχει με δυο μοτοσυκλέτες στο φετινό Πρωτάθλημα, μια για τον Petrucci και μια για τον Leon Camier, αλλά ο τελευταίος "πλήρωσε" το γεγονός ότι ο βασικός χορηγός της ομάδας (CAME) απέσυρε την οικονομική της υποστήριξη, χάνοντας τη θέση του από την ομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Ο Rossi θα διεκδικήσει τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Θέλω να παλεύω με τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα