• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Ο Rossi θα διεκδικήσει τον Τίτλο!
Ξέρει ότι είναι σπίτι του και θέλει να κερδίσει!
Νέα 04/04/2014 - 10:34

Η τρομερή μάχη και ο ρυθμός που είχε ο Valentino Rossi στον πρώτο αγώνα της σεζόν, παλεύοντας για τη νίκη με τον Marc Marquez, αποδεικνύει ότι ο Ιταλός θρύλος είναι σίγουρα ανάμεσα στους διεκδικητές του φετινού Τίτλου! Αυτό υποστηρίζει και το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis.

 

Ο 35χρονος αναβάτης είχε μια πολύ ωραία μάχη - στην οποία επικράτησε - και πέρυσι με τον Marc Marquez, όταν ο Ιταλός ξεκινούσε με πολλές ελπίδες την πρώτη του χρονιά στην εργοστασιακή Yamaha, μετά τα δυο χρόνια παρουσίας στην Ducati. Πολλοί πίστεψαν ότι είχε τη δυναμική να παλέψει και να πάρει τον πολυπόθητο δέκατο Τίτλο!

 

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Vale δυσκολεύτηκε να βρει τον εξαιρετικό ρυθμό του πρώτου αγώνα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στα φρένα και παρά την σπουδαία νίκη του στο Assen, το μόνο που κατάφερε ήταν να προσθέσει άλλα επιπλέον πέντε βάθρα στο ενεργητικό του.

 

Φέτος όμως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν για τον Ιταλό σούπερ-σταρ! Η ενθαρρυντική εμφάνισή του στον πρώτο γύρο στο Κατάρ, έρχεται να προστεθεί στην πολύ καλή του παρουσία στα χειμερινά τεστ και οι προσδοκίες των εκατομμύρια οπαδών του (αλλά και του ίδιου) είναι να βρει το ρυθμό να διεκδικεί νίκες και βάθρα από τους τρεις κυρίαρχους Ισπανούς. Άλλωστε, πέρυσι οι Lorenzo, Marquez και Pedrosa πήραν 17 νίκες σε 18 αγώνες!

 

"Ειλικρινά πιστεύω ότι θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή του παρουσία στο Κατάρ, όπως θα έκανε και ο οποιοσδήποτε", εξήγησε ο Jarvis στο MCN. "Πέρυσι ερχόταν μετά από δυο δύσκολα χρόνια στην Ducati και ήταν χαρούμενος που επέστρεψε σπίτι του. Τώρα ξέρει ότι είναι στο σπίτι του και θέλει να κερδίσει! Ξεκίνησε τη νέα σεζόν με απόλυτη συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα".

 

"Δεν νομίζω ότι θα δούμε την ίδια φθίνουσα πορεία στη συνέχεια, όπως συνέβη την περασμένη χρονιά. Πιστεύω ότι ο Valentino θα είναι πάντα εκεί, κοντά στην κορυφή! Φιλοδοξία του και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, είναι να χτυπήσει το Πρωτάθλημα και είδαμε ότι στο Κατάρ ήταν δεύτερος με μικρή διαφορά από τον Marquez. Βάσει αυτού λοιπόν, ναι, είναι οπωσδήποτε μέσα στους διεκδικητές του φετινού Τίτλου", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Η SYM στο Scooter Moto Festival 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Η ART είναι φανταστική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα