• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τώρα θέλουμε την επιβεβαίωση!
Το MotoGP φέτος ξεκίνησε δυνατά, αλλά...
Νέα 09/04/2014 - 17:08

Ο επόμενος αγώνας αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για τον Valentino Rossi. Ο Ιταλός σούπερ σταρ πάλεψε δυνατά για τη νίκη με τον Marc Marquez στο Κατάρ, από τον οποίο έχασε για 0.259δ. Το Τέξας είναι σημαντικό για τον Vale, επειδή και πέρυσι είχε ξεκινήσει καλά στο πρώτο GP του Κατάρ, αλλά στη συνέχεια - στην πίστα του Τέξας - έμεινε στην έκτη θέση και πάνω από 16 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ισπανό αντίπαλό του.

 

Η συνέχεια της χρονιάς - λίγο πολύ - εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο και τον Marquez να είναι εκτός ορίων του Rossi, όπως και οι Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo. Μετά από την πρόοδο που σημείωσε στα χειμερινά τεστ φέτος, αλλά και το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο της σεζόν, ο Rossi ψάχνει την επιβεβαίωση ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός παντού!

 

"Πραγματικά θέλω να πάω στο Austin, ειδικά μετά τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ. Η σεζόν ξεκίνησε καλά, αλλά τώρα θέλουμε την επιβεβαίωση", δήλωσε ο Ιταλός θρύλος. "Πέρυσι έκανα έναν από τους χειρότερους αγώνες της χρονιάς στο Τέξας, αλλά φέτος θέλω να δω αν είμαστε ανταγωνιστικοί παντού".

 

"Ένα καλό αποτέλεσμα στο Τέξας θα σήμαινε πάρα πολλά για εμένα και για την Yamaha. Θα σήμαινε ότι η κατεύθυνση που έχουμε πάρει είναι η σωστή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στην πίστα του Austin. Θα ήθελα να το διασκεδάσω, όπως έγινε και στο Κατάρ", πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του, ο Team Director Massimo Meregalli, είναι βέβαιος ότι δεν θα έχουμε την περσινή κυριαρχία των Honda στο Τέξας. "Πέρυσι ο αγώνας ήταν γεμάτος προκλήσεις, αλλά φέτος είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και ειδικά στους τομείς που υποφέραμε πέρυσι, δηλαδή στην επιτάχυνση και στα φρένα".

 

"Η πρόοδος που έχουμε σημειώσει βοήθησε ιδιαίτερα και τον Valentino, με τις αλλαγές στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών και στο set-up της μοτοσυκλέτας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Vale θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό που είχε και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Να εξιλεωθεί θέλει ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Προπονήθηκα και είμαι έτοιμος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα