• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Να εξιλεωθεί θέλει ο Lorenzo!
"Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο Κατάρ"
Νέα 10/04/2014 - 09:56

Ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε αστραπιαία τον αγώνα στο Κατάρ, αλλά πολύ γρήγορα έκανε το λάθος κι έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του. Αυτό το Σ/Κ, ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha ψάχνει την εξιλέωση στην πίστα του Τέξας!

 

Ο Lorenzo αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τα νέα ελαστικά της Bridgestone και ειδικά το πίσω, αλλά σταδιακά άρχιζε να αποδέχεται την κατάσταση, ενώ σε συνεργασία με τους μηχανικούς του βρήκε κάποιες λύσεις που του επέτρεψαν να πάρει την πέμπτη θέση στις κατατακτήριες του Σαββάτου.

 

Ο πρώτος αγώνας πάντως του Ισπανού για το 2014 ήταν καταστροφικός, κάνοντας λάθος για πρώτη φορά από το 2012 και συγκεκριμένα το γύρο της Βαλένθια. Ο Jorge έφτασε στην Αμερική 25 βαθμούς πίσω από τον Marquez και 20 πίσω από τον ομόσταυλό του, Valentino Rossi!

 

"Μετά από έναν πολύ απογοητευτικό αγώνα στο Κατάρ, ανυπομονώ για το Austin ώστε να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται το τι έγινε στο Κατάρ", σχολίασε ο Lorenzo που ήταν τρίτος πέρυσι, στον παρθενικό αγώνα MotoGP στην πίστα του Τέξας.

 

COTA δεν ήταν και από τις καλύτερές μας πίστες πέρυσι. Είχαμε δυσκολίες να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα στη δομή της και στην έλλειψη πρόσφυσης, αλλά τελικά τα καταφέραμε για τον αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και τερματίσαμε μόνο τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή".

 

"Φαντάζομαι ότι φέτος ο ρυθμός θα είναι καλύτερος, διότι η μοτοσυκλέτα μας έκανε ένα βήμα μπροστά με το νέο seamless, ενώ και το πλαίσιο είναι αρκετά καλό. Παράλληλα, νοιώθω και σχεδόν τέλεια, 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης και αυτό είναι το σημαντικό για να παλεύεις για νίκες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Πάμε από την αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα θέλουμε την επιβεβαίωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα