• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χαρούμενος με την επιστροφή Schwantz!
"Ο πρώτος που μου μίλησε για την COTA ήταν ο Kevin!"
Νέα 11/04/2014 - 10:27

Ο Valentino Rossi δήλωσε χαρούμενος με το γεγονός ότι ο Kevin Schwantz θα δώσει το παρόν στην πίστα του Austin, την οποία ο Πρωταθλητής του 1993 βοήθησε μάλιστα να σχεδιαστεί!

 

Την περασμένη χρονιά, ο Schwantz έχασε το γύρο στην αμερικάνικη πίστα εξαιτίας της δικαστικής του διαμάχης με την COTA! Πλέον επήλθε συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές και αυτό το Σ/Κ ο Αμερικανός θα αναλάβει το νέο του ρόλο ως πρεσβευτής της σύγχρονης πίστας.

 

"Ειλικρινά δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι έγινε πέρυσι και τι πρόβλημα υπήρχε με τον Kevin", δήλωσε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi. "Ό,τι κι αν ήταν, ήταν πολύ άσχημο διότι ο πρώτος που μου μίλησε γι' αυτήν την πίστα ήταν ο Kevin, στην Ιταλία το 2008 ή το 2009".

 

"Συναντηθήκαμε, μου έδειξε τη δομή, την πρώτη στροφή και μου είπε ότι αυτή η πίστα είναι πολύ σημαντική για το Τέξας. Προσπάθησε να κάνει μια καλή πίστα με εξαιρετικές εγκαταστάσεις για όλους τους Αμερικανούς".

 

"Ήταν περίεργα που πέρυσι ο Kevin δεν ήταν εδώ, κι έτσι τώρα είναι όλα καλύτερα. Η κατάσταση έχει ξεκαθαριστεί και είναι πάντα καλό να τον βλέπω!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Τέξας: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα