• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ΕΔ2: Σε άλλο πλανήτη ο Marquez!
Μια κλάση ανώτερος απ' όλους ο Ισπανός άσος
Νέα 12/04/2014 - 00:13

Ο Marc Marquez αποδεικνύει από πολύ νωρίς ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε να τον κερδίσει στην πίστα COTA του Τέξας, με τον μεγαλύτερο αντίπαλό του να είναι μόνο ο κακός του εαυτός!

 

Ο Ισπανός σημείωσε καλύτερο χρόνο στα 2:03.490δ και αύριο αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση της pole position, δεύτερης συνεχόμενης μετά το Κατάρ.

 

Ο Marquez μάλιστα, έγραψε τους τρομερούς του χρόνους με σκληρό ελαστικό και ήταν κάτω από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον απόλυτο χρόνο στο Austin, που πέτυχε ο ίδιος πέρυσι (2:03.021δ).

 

Από τους υπόλοιπους, μιας και ο Marquez μοιάζει πραγματικά ανίκητος στο Τέξας, ο Dovizioso έκανε πολύ καλή εμφάνιση πάνω στην GP14 και εκμεταλλευόμενος το μαλακό ελαστικό της OPEN έγραψε 2:04.495δ. Ο Dani Pedrosa ήταν στην 3η θέση, αλλά με διαφορά στο 1,1δ από τον ομόσταυλό του.

 

Όπως και ο συμπατριώτης του στη δεύτερη θέση, έτσι και ο Andrea Iannone εκμεταλλεύτηκε το έξτρα μαλακό ελαστικό και έφερε την Desmosedici του στην τέταρτη θέση! Η καλύτερη Yamaha ήταν αυτή του Valentino Rossi, ο οποίος δοκίμασε τη σκληρή επιλογή της Bridgestone.

 

Σε μια πίστα που τον δυσκόλεψε αρκετά πέρυσι, ο Ιταλός θρύλος έμεινε 1,3δ πίσω από τον Marquez. Ο πολύ καλός A.Espargaro πήρε την έκτη θέση πάνω στην OPEN Yamaha του, αφήνοντας πίσω του τι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες των Stefan Bradl και Jorge Lorenzo.

 

Ο τελευταίος ξεκίνησε δυνατά, κατεβάζοντας τον πραγματικά πολύ άσχημο χρόνο του από τις πρώτες ΕΔ1. Ωστόσο ο Ισπανός της Yamaha δεν τα καταφέρνει καλά ούτε με τα ελαστικά του 2013, τα οποία διαθέτει στην COTA η Bridgestone κι έκανε μόλις τον όγδοο καλύτερο χρόνο, χρησιμοποιώντας τη μεσαία επιλογή.

 

Οι Cal Crutchlow και Bradley Smith μπήκαν στη δεκάδα, την ώρα που ο Alvaro Bautista έμενε εκτός, δείχνοντας ότι έχει θέμα σε μια πίστα η οποία κατά τ' άλλα είναι ιδανική για τις Honda. Στις τελικές, ο Bradl ήταν ο καλύτερος και πλησίασε το ρεκόρ του Marquez (341,6χλμ/ώρα) κάνοντας 339,6χλμ/ώρα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Austin: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Austin: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα