• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Austin: ΕΔ2
Σταθερά μπροστά ο Zarco!
Νέα 12/04/2014 - 00:38

Το 2 στα 2 έκανε ο Johann Zarco στην πίστα του Κατάρ, κατακτώντας την πρώτη θέση και στις ΕΔ2 που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο! Ο Γάλλος σκόρπισε πολλά χαμόγελα στην ομάδα της Caterham, όντας μάλιστα και ο μόνος που έπεσε κάτω από το 2:11δ!

 

Στη δεύτερη θέση και με διαφορά σχεδόν στο 1/4 του δευτερολέπτου από τον πρώτο, ο Dominique Aegerter πάνω στη Suter του που συνεχίζει την καλή του παρουσία στην αμερικανική πίστα.

 

Ο Tito Rabat - όπως και το πρωί (ώρα Τέξας) - έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση, επικρατώντας για μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου ενός ανεβασμένου Maverick Vinales! Ο τελευταίος με τη σειρά του, ήταν πιο γρήγορος για τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Xavier Simeon, ο οποίος έπεσε από τη 2η θέση στις ΕΔ1, στην 5η.

 

Εντυπωσιακός ο Mika Kallio, κατέβασε σχεδόν 1,5δ τον πρωινό του χρόνο και σκαρφάλωσε ως την 6η θέση, μπροστά από τον επίσης εντυπωσιακό Luis Salom που από 15ος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση στα δεύτερα ελεύθερα.

 

Ο Nakagami δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση, με τον Ricard Cardus να κερδίζει τον τίτλο του πιο βελτιωμένου αναβάτη σήμερα, σκαρφαλώνοντας από την 21η θέση στις ΕΔ1, στην ένατη! Τη δεκάδα έκλεισε ο Simone Corsi, μπροστά από τους Luthi και Cortese που ακολουθούν με μικρή διαφορά μεταξύ τους.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο αναλυτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μεγάλη έκπληξη!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ2: Σε άλλο πλανήτη ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα