• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλη έκπληξη!
Δεν περίμενα διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο!
Νέα 12/04/2014 - 02:12

Ο Marc Marquez, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό του στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, όταν και άφησε στο ένα δευτερόλεπτο πίσω του, τον δεύτερο στη λίστα με τους χρόνους.

 

Με ένα εξαιρετικό 2:03.490δ ο Marquez πήρε άνετα την πρώτη θέση, με τον δεύτερο Dovizioso να απέχει 1,005δ από τον Ισπανό άσο της Honda. "Είναι μεγάλη η έκπληξη, διότι ποτέ δεν περιμένεις να είσαι στο +1. Περιμένεις να παλέψεις για την pole, αλλά ποτέ ένα τέτοιο προβάδισμα".

 

"Αισθάνομαι όμως καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα κι έχουμε καλή βάση με το set-up. Πιστεύω ότι αύριο οι υπόλοιποι θα βελτιωθούν. Ακόμα είναι Παρασκευή", πρόσθεσε. Ερωτηθείς πως εξηγεί το γεγονός ότι είναι πανίσχυρος στη συγκεκριμένη πίστα, απάντησε: "Δεν ξέρω, είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και μ' αρέσει πολύ".

 

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, το δεξί του πόδι τον ενοχλούσε ακόμα και σήμερα, ωστόσο έβγαλε κανονικά τα δυο πρώτα ελεύθερα χωρίς να πάρει παυσίπονα. "Με ενοχλεί πιο πολύ όσον αφορά στο ρυθμό και ειδικά στα Τ1 και Τ2 όπου υπάρχουν πολλές εναλλαγές στην κατεύθυνση", σχολίασε.

 

"Δυσκολεύτηκα λίγο, αλλά νομίζω ότι συνέβη σε όλους το ίδιο. Σήμερα οδήγησα χωρίς παυσίπονα και ήταν όλα ωραία. Όταν νοιώσω και πάλι καλά με το πόδι μου, 100%, τότε θα οδηγήσω και πάλι στο χώμα", εξήγησε.

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι νοιώθει πίεση για να κερδίσει στο Austin, αν και το συγκεκριμένο αγώνα τον αντιμετωπίζει όπως κάθε άλλον στο ημερολόγιο. "Ναι, φυσικά και νοιώθω πίεση! Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση πίεση εδώ, αλλά αν δεν κερδίσω νομίζει κανείς ότι θα έρθει η καταστροφή".

 

"Στο κάτω-κάτω όμως είναι ακόμα ένας αγώνας και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος και αν δεν το καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο βάθρο", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ισπανός άσος, που έκανε τον καταπληκτικό του χρόνο με το σκληρό ελαστικό!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Χτυπάμε τριάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Austin: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα