• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σε σχέση με τις Honda...
Δυσκολευόμαστε πολύ στο Τέξας
Νέα 12/04/2014 - 09:32

Παρά το ότι είχε στη διάθεσή του το ελαστικό του 2013 - και μάλιστα τη μεσαία γόμα - ο Jorge Lorenzo δεν είδε ιδιαίτερη αλλαγή στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του δεύτερου γύρου στο Τέξας.

 

Έχοντας δυσκολευτεί πάρα πολύ να προσαρμόσει τα ελαστικά του '14 στη μοτοσυκλέτα του, τόσο στα χειμερινά τεστ όσο και στον πρώτο γύρο του Κατάρ, ο Lorenzo περίμενε πολλά περισσότερα στο άκουσμα ότι η Bridgestone θα διέθετε τα ελαστικά του '13 στο Austin.

 

Ωστόσο ο Ισπανός της Yamaha ήταν μόλις 12ος στα πρώτα ελεύθερα και όγδοος στις ΕΔ2, με διαφορά στο 1,486δ πίσω από τον Marc Marquez. "Απ' ότι φαίνεται, σε σύγκριση με τις Honda, δυσκολευόμαστε λίγο-πολύ όπως και πέρυσι".

 

"Βελτιωθήκαμε αρκετά σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα, όταν και δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές στα ηλεκτρονικά που δεν ήταν καθόλου καλές. Είμαστε ακόμα πολύ πίσω από τον Marquez, αλλά κοντά στη δεύτερη θέση", πρόσθεσε ο Ισπανός, που ήταν τρίτος πίσω από τις εργοστασιακές Honda στον αγώνα του 2013.

 

"Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το σκληρό ελαστικό. Άφησα τον Valentino και κάποιες άλλες Yamaha να το δοκιμάσουν και να δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε αν θα είναι καλύτερο, αλλά δεν νομίζω. Πάνω στη μοτοσυκλέτα νοιώθω κάπως κουρασμένος, αλλά σε σχέση με τις ΕΔ1 είμαι πιο χαρούμενος", πρόσθεσε.

 

Ο Team Director της Yamaha, Massimo Meregalli, επιβεβαίωσε ότι ο Lorenzo δεν είναι έτοιμος 100% ακόμα. "Σημείωσε σημαντική πρόοδο από τα πρώτα ελεύθερα, δουλεύοντας πολύ σκληρά αν και ακόμα αναρρώνει από τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έχω καλό προαίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χτυπάμε τριάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα