• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Austin: Η pole στον Rabat!
Οι 3 πρώτοι κάτω από το ρεκόρ απόλυτου χρόνου!
Νέα 13/04/2014 - 01:03

Ο Esteve Rabat χτύπησε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε και κατάφερε στις κατατακτήριες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, όχι μόνο να πάρει την pole position, αλλά να σημειώσει και νέο ρεκόρ απόλυτου χρόνου στο Τέξας!

 

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2013 ο Scott Redding, ωστόσο φέτος οι τρεις πρώτοι κατάφεραν να κάνουν χρόνους κάτω από αυτόν που χάρισε την pole position στον Βρετανό πέρυσι.

 

Ο Johann Zarco προσπάθησε πολύ και ειδικά στον τελευταίο του γύρο είχε εξαιρετικό ρυθμό, για να μείνει όμως πίσω από τον πολύ δυνατό Rabat για 0.266δ. Εντυπωσιακός και ο Dominique Aegerter, ο οποίος στον αυριανό αγώνα θα βρεθεί - για πρώτη φορά στην καριέρα του - στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Xavier Simeon, μπροστά από τον Julian Simon, ο οποίος κράτησε για μόλις 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον συμπατριώτη του και rookie στην κατηγορία, Maverick Vinales, μακριά από την πέμπτη θέση. Ο πολύ καλός νωρίτερα Thomas Luthi είχε μια πτώση κι έμεινε 13ος.

 

Πτώση είχε και ο Sandro Cortese που δεν του επέτρεψε να παλέψει για κάτι καλύτερο από την 15η θέση. Για μια ακόμη φορά ο Luis Salom δεν καταφέρνει να φτάσει τους χρόνους του ομόσταυλού του Maverick Vinales κι έμεινε στην 16η θέση, οχτώ περίπου δέκατα πίσω από τον συμπατριώτη του στην ομάδα της Pons HP 40.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αύριο θα είναι καλή ημέρα για εμάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Ρεκόρ και pole για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα