• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σημαντικοί οι πρώτοι γύροι αύριο!
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δυνατή εκκίνηση
Νέα 13/04/2014 - 10:19

O Marc Marquez που πήρε σήμερα την pole position στην πίστα COTA του Τέξας, δήλωσε ότι οι πρώτοι γύροι του αυριανού αγώνα θα είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη αυτού.

 

Ο αναβάτης του HRC έκανε καταπληκτικό χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αυριανό αγώνα. Μπορεί μέχρι σήμερα ο νεαρός Ισπανός να ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, ωστόσο ο ίδιος περιμένει δυνατό ανταγωνισμό κυρίως από τον Dani Pedrosa.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το πως εξελίσσεται το Σ/Κ και με τις κατατακτήριες δοκιμές, που πήρα και την pole position", δήλωσε ο Marquez. "Έχω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και καλό ρυθμό, ενόψει του αυριανού αγώνα".

 

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή εκκίνηση και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε με τον Dani, ο οποίος είναι και ο πιο δυνατός αντίπαλός μας εδώ. Πιστεύω ότι οι πρώτοι γύροι θα είναι και οι πιο σημαντικοί στον αγώνα, διότι με αυτήν τη ζέστη τα ελαστικά υποφέρουν πολύ. Θα προσπαθήσω να παραμείνω συγκεντρωμένος και να κάνω καλό αγώνα", πρόσθεσε.


Στα πρώτα λεπτά των ΕΔ4, ο Marquez έχασε τα φρένα και ο πίσω τροχός της μοτοσυκλέτας του σηκώθηκε στον αέρα! "Ανοιγόμουν και μετά από λίγο ένοιωσα τον πίσω τροχό να σηκώνεται και μετά το συνέχισα για πλάκα", αποκάλυψε ο Ισπανός.

 

"Είχα χάσει τη γραμμή μου κι έτσι απλά προσπάθησα να συνεχίσω την πίσω σούζα". Τέλος, δήλωσε ότι "... αυτή η πίστα ευνοεί τις Honda, αλλά άλλες ταιριάζουν καλύτερα στις Yamaha κι έτσι πρέπει εδώ να το εκμεταλλευτούμε αυτό".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν ανησυχώ για τους άλλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πάμε για 3η ή 4η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα