• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πάμε για 3η ή 4η θέση
Ήξερα ότι ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος
Νέα 13/04/2014 - 09:48

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι ένας ρεαλιστικός στόχος για το σημερινό αγώνα είναι η 3η ή η 4η θέση. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά του grid, παίρνοντας χτες την πέμπτη θέση στις κατατακτήριες και όντας μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi!

 

Ο καλύτερος χρόνος του δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή ήταν στα 2:03.243δ και 0,470δ πίσω από το φοβερό χρόνο του Marc Marquez. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι κατάφερε να μειώσει πάρα πολύ τη διαφορά του από τις κυρίαρχες Honda, εν τούτοις δεν θεωρεί ότι μπορεί να χτυπήσει τους δυο εργοστασιακούς αναβάτες του HRC.

 

"Η πρόοδος που έχουμε σημειώσει από την Παρασκευή είναι πολύ μεγάλη. Τότε ήμασταν δυο δευτερόλεπτα πίσω, ενώ τώρα μισό. Ωστόσο, όπως περίμενα άλλωστε, ο αγώνας θα είναι πραγματικά δύσκολος", σχολίασε ο Jorge.

 

"Στόχος μας είναι να παλέψουμε για την τέταρτη ή τρίτη θέση. Θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, διότι εδώ οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί κι έτσι πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε. Αν τερματίσουμε στο βάθρο, θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σημαντικοί οι πρώτοι γύροι αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αύριο θα είναι καλή ημέρα για εμάς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα