• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Όχι πλαίσιο για την Forward
Από το 2015 θα τους νοικιάζει μόνο τον κινητήρα
Νέα 17/04/2014 - 15:33

Η Yamaha επιμένει ότι η ομάδα του Aleix Espargaro - NGM Mobile Forward - θα χρειαστεί να εξελίξει το δικό της πλαίσιο για το 2015.

 

Στην ιταλική ομάδα επιτράπηκε να ξεκινήσει φέτος με το πλαίσιο/ψαλίδι της YZR-M1, ενώ η Forward θα εξέλισσε το δικό της σύνολο για να αγωνίζεται με αυτό στο μέλλον.

 

Η Yamaha είχε σκοπό να ενοικιάζει τον κινητήρα της YZR-M1 - με κόστος περίπου στα 800.000€ - και δεν έχει καμμία διάθεση να παρεκκλίνει αυτής της στρατηγικής της, όπως τονίζει το αφεντικό του Αγωνιστικού Τμήματος της εταιρείας, Lin Jarvis.

 

Η Forward Racing είχε συμφωνήσει αρχικά με την FTR, ώστε η τελυταία να εξελίσσει το δικό της πλαίσιο/ψαλίδι. Ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν καρποφόρησε και πλέον η ομάδα πρέπει να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια της.

 

"Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ότι η παροχή του πλαισίου και του ψαλιδιού για φέτος, έγινε για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν, διότι το project τους ήταν καινούργιο", υπογράμμισε ο Jarvis, ξεκαθαρίζοντας ότι πέρα από το 2014, η συμφωνία θα περιλαμβάνει μόνο την ενοικίαση του κινητήρα.

 

"Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να έχουν δικό τους πλαίσιο και ψαλίδι και ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι με αυτό. Αν δεν συνεργαστούν με την FTR, θα πρέπει να τα βρουν με άλλον κατασκευαστή πλαισίων", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ακυρώθηκε ο γύρος της Μόσχας

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτη η Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα