• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Στο ίδιο επίπεδο όλοι!
Αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μένα
Νέα 23/04/2014 - 13:02

Αυτό το Σ/Κ, στον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στην Αργεντινή, ο Scott Redding θα έχει μικρότερο μειονέκτημα σε σχέση με τους πιο έμπειρους αναβάτες στην κατηγορία, μιας και η πίστα της Αργεντινής είναι άγνωστη για τους περισσότερους εξ αυτών.

 

Μετά την εξαιρετική έβδομη θέση στο Κατάρ - που συνοδεύτηκε από τον άτυπο τίτλο της καλύτερης OPEN Honda - ο rookie αντιμετώπισε προβλήματα με το μπροστινό του ελαστικό στο Τέξας και δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.

 

Πάντως ο Βρετανός ανυπομονεί να εξιλεωθεί αυτό το Σ/Κ στην Αργεντινή, όπου μόλις τέσσερεις αναβάτες είχαν την ευκαιρία πέρυσι να πάρουν μια πρώτη γεύση της πίστας εκεί. "Μόνο τέσσερεις οδηγοί έκαναν δοκιμές εκεί πέρυσι και σε συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές, έτσι η κατάσταση θα είναι ίδια για όλους", δήλωσε ο Redding.

 

"Μ' αρέσει να οδηγώ σε νέες πίστες. Πάντοτε αποτελεί πρόκληση το να βρεις τον τρόπο να είσαι γρήγορος σε μια καινούργια πίστα και ανυπομονώ να τη δω στις ελεύθερες δοκιμές! Θα έχει ενδιαφέρον να δω πόσο καλά δουλεύει εκεί η μοτοσυκλέτα μου", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Να παλέψουμε με τους μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Τραυματίστηκε ο Josh Herrin

Χορηγοί