• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Να παλέψουμε με τους μπροστά!
Edwards: Στην Αργεντινή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα
Νέα 23/04/2014 - 13:10

Η NGM Forward οδεύει προς την Αργεντινή, για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τους Aleix Espargaro και Colin Edwards αποφασισμένους να εξασφαλίσουν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

 

Αυτό το Σ/Κ, όλοι οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη σύγχρονη πίστα Termas de Rio Hondo, καθώς τα GP επιστρέφουν στη χώρα της Ν. Αμερικής μετά από απουσία 15 ετών!

 

Μετά την τέταρτη και την ένατη θέση στους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Aleix Espargaro ανυπομονεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του και στην Αργεντινή! "Μετά το Τέξας είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και τώρα ανυπομονώ για την Αργεντινή", σχολίασε.

 

"Δεν ήμασταν στους τέσσερεις που έκαναν δοκιμές εδώ, αλλά όπως και να 'χει θα είναι καινούργια πίστα για όλους μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ όλο το Σ/Κ ώστε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα έχοντας ένα καλό set-up, για να παλέψουμε με τους μπροστά", πρόσθεσε.

 

Ο ομόσταυλός του, μετά την ανακοίνωση ότι κρεμάει την αγωνιστική του φόρμα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, πηγαίνει στην Αργεντινή θέλοντας να ξεχάσει την πτώση του και την απώλεια βαθμών στον εντός έδρας αγώνα του Τέξας.

 

"Μου αρέσει πολύ η χώρα και είναι πάντα εξαιρετικό να οδηγάς σε νέα πίστα. Στο Τέξας ήμασταν άτυχοι κι έτσι πάμε στην Termas de Rio Hondo για ένα καλύτερο αποτέλεσμα", δήλωσε ο Τεξανός άσος.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ερωτηματικό η Αργεντινή!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Στο ίδιο επίπεδο όλοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα