• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez έχει γίνει έμμονη ιδέα στον Lorenzo!
Schwantz: Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο
Νέα 24/04/2014 - 12:54

Ο Kevin Schwantz θεωρεί ότι το εφιαλτικό ξεκίνημα του Jorge Lorenzo τη φετινή χρονιά, έχει άμεση σχέση με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του μεγάλου του αντιπάλου και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Marc Marquez.

 

Την ώρα που ο τελευταίος έφτασε στην Αργεντινή αήττητος και πρώτος στη βαθμολογία, ο Lorenzo είναι μόλις 16ος και με διαφορά 44 βαθμών από την κορυφή! Ο Ισπανός της Yamaha έπεσε πριν καν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του αγώνα στο Κατάρ, ενώ μια αψυχολόγητη κίνηση στην εκκίνηση του αγώνα στο Τέξας, του στοίχισε μια ποινή ride through και ολοκλήρωσε μόλις δέκατος.

 

Marc έχει γίνει έμμονη ιδέα στο μυαλό του Lorenzo, από τότε που αυτός έπεσε στο Κατάρ και ο μικρός κέρδιζε", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993. "O Lorenzo έβλεπε έναν πιτσιρικά να κυριαρχεί, ενώ δεν ήταν 100% έτοιμος από το σπάσιμο στο πόδι του. Όταν επιστρέψει στο 100%, θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους".

"Μαθαίνει απίστευτα γρήγορα και κάνει πράγματα και μένει πάνω στη μοτοσυκλέτα, όταν εγώ θα ήμουν λίγο πριν την πτώση! Τίποτα δεν τον ενοχλεί και μέχρι να κάνει κάτι για να τον πληγώσει (σ.σ. ο Lorenzo) τίποτα δεν θα τον φοβίζει. Όταν είσαι 21 χρονών, νοιώθεις γίγαντας και πανίσχυρος. Το γνωρίζω καλά αυτό το συναίσθημα", πρόσθεσε.

"Αν ήμουν στη θέση του Jorge ή του Lorenzo, θα τον παρενοχλούσα σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές, θα φρέναρα στην εσωτερική και θα τον ανάγκαζα να βγει στα κερμπ, θα του ασκούσα ψυχολογικό πόλεμο. Τώρα κανείς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Η λάθος εκκίνηση του Lorenzo στο Τέξας, οφείλεται 100% στον Marc Marquez. Είχα πει μετά τον αγώνα στο Κατάρ, ότι είναι ανίκητος! Αυτό το παιδί δεν είχε ανέβει σε μοτοσυκλέτα για έξι εβδομάδες και την πρώτη φορά που το έκανε κέρδισε και σκεφτόμουν τότε ότι οι άλλοι θα έχουν τεράστιο πρόβλημα".

"Όσο αυξάνει την εμπιστοσύνη του και τη φυσική του κατάσταση, τόσο δύσκολο θα είναι για τους άλλους να τον αντιμετωπίσουν. Δείχνει πολύ άνετος και αυτό ακριβώς συζητούσα με τον Wayne Rainey. Δεν είναι ο τύπος του αναβάτη που οδηγεί στο 90 ή 95% και μετά κάνει έναν ταχύτατο γύρο στις κατατακτήριες. Ο Marc δίνει το 110% σε κάθε γύρο, οδηγώντας στο όριο όλη την ώρα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα