• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!
Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση!
Νέα 24/04/2014 - 07:39

Μετά την πτώση του στο Κατάρ και την άκυρη εκκίνηση στο Τέξας, ο Jorge Lorenzo κυριολεκτικά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αυτό το Σ/Κ στην Αργεντινή. Πρόκειται ασφαλώς για το χειρότερο ξεκίνημα που έχει κάνει ο Ισπανός άσος στη μεγάλη κατηγορία, με τον Lorenzo να είναι πάντα στο βάθρο στους δυο πρώτους αγώνες κάθε αγωνιστικής χρονιάς, από το 2008 όταν έκανε το ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha - ο οποίος πλην της πρώτης του χρονιάς στην MotoGP, κέρδιζε πάντα τον έναν από τους δυο πρώτους αγώνες κάθε σεζόν - στοχεύει σε μια καινούργια αρχή στην επίσης καινούργια πίστα του ημερολογίου αγώνων. "Προφανώς και δεν είναι το ξεκίνημα που ονειρευόμουν, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτώ αυτό που έκανα στο Τέξας, αλλά πάντα κοιτάω τα θετικά", σχολίασε ο Lorenzo.

 

"Τώρα σκέφτομαι την Αργεντινή και ανυπομονώ να αγωνιστούμε εκεί. Μέσα στην πίστα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσεις και πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα θα αρχίσει εκεί για εμάς. Νομίζω ότι θα έχω μεγάλο κίνητρο μπροστά στους οπαδούς από την Αργεντινή και θα κάνουμε επιτέλους έναν φυσιολογικό αγώνα", πρόσθεσε.

 

"Η πίστα είναι καινούργια και γι' αυτό πρέπει να κάνουμε γρήγορα βήματα προόδου την Παρασκευή. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να βρούμε την καλύτερη αίσθηση και ρυθμό πάνω στη μοτοσυκλέτα. Λίγοι αναβάτες έκαναν δοκιμές στην Αργεντινή πέρυσι (σ.σ. οι Stefan Bradl, Alvaro Bautista, Cal Crutchlow και Hector Barbera) κι αυτό σημαίνει ότι όλοι σχεδόν ξεκινάμε από την ίδια θέση. Ελπίζω να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πριν ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκοί αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

O Marquez έχει γίνει έμμονη ιδέα στον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ερωτηματικό η Αργεντινή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα