• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto2 ΕΔ1: Πιο δυνατός ο Folger
Ο μόνος κάτω από το 1:46, πολύ κοντά και ο Vinales!
Νέα 25/04/2014 - 19:28

Ο Jonas Folger κατάφερε να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση, στην πρώτη επίσημη διαδικασία της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή!

 

Ο χρόνος του Γερμανού παρέμεινε ο καλύτερος, αν και ο Maverick Vinales έκανε την επίθεσή του στο τελευταίο του γύρο, κατορθώνοντας να τον πλησιάσει στα δυο δέκατα διαφοράς. Τρίτος ο Johann Zarco, που ξεκινά με το δεξί τις προσπάθειές του στην πίστα της Αργεντινής.

 

Ο Takaaki Nakagami θέλει να αφήσει πίσω του την 11η θέση στο Τέξας και την ακύρωσή του από τον αγώνα στο Κατάρ και δείχνει ότι του ταιριάζει η πίστα στην Αργεντινή, όπου κι έγραψε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, το πρωί.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Nicolas Terol, μπροστά από έναν πολύ καλό Ricky Cardus που έκανε την έκπληξη κι έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, όντας και ο τελευταίος με διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο.

 

Ο Tito Rabat έκανε τους πρώτους αναγνωριστικούς γύρους στην ισπανική πίστα και στο τέλος έμεινε στην έβδομη θέση. Ελάχιστα πίσω του, ο Anthony West που έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή το 1999, τελευταία χρονιά που η χώρα φιλοξένησε MotoGP.

 

Ο Αργεντινός Sebastian Porto - έκτακτη συμμετοχή με μεγάλη εμπειρία στη μεσαία κατηγορία στην οποία σταμάτησε να αγωνίζεται από το 2006 - έδειξε καλά στοιχεία και πήρε την 13η θέση. Χαμηλές πτήσεις για τους Aegerter (15ος), Luthi (17ος), Cortese (18ος), Salom (29ος) και τον Mika Kallio που ήταν προτελευταίος!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος εποχής για Bridgestone;

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. ΕΔ1: Lorenzo, ο πιο καλός ο μαθητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα