• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Την έζησα έντονα!
Ήταν μια έντονη διαδικασία για εμένα!
Νέα 26/04/2014 - 01:07

Ο Andrea Dovizioso τερμάτισε στην πολύ καλή πέμπτη θέση στις ΕΔ2, για τον τρίτο γύρο της Αργεντινής, αν και δεν κατάφερε να συμπληρώσει περισσότερους από 11 γύρους.

 

Ο Ιταλός αναγκάστηκε να αλλάξει στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, μετά από το πρόβλημα στον κινητήρα της GP14, ο οποίος άρχιζε να βγάζει καπνούς ενώ ο Dovi έκανε τον τέταρτο γύρο του.

 

Ήταν μια έντονη διαδικασία για εμένα. Δεν κάναμε όμως πολλούς γύρους εξαιτίας του προβλήματος με τον κινητήρα", σχολίασε ο Ιταλός, ο οποίος στη βρώμικη πίστα και χωρίς να γνωρίζει καλά τις αγωνιστικές της γραμμές, κατάφερε να ρίξει πάνω από τρία δευτερόλεπτα το χρόνο του από τις πρώτες στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

 

"Σε μια νέα πίστα πάντα έχεις ανάγκη να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους. Παρά ταύτα κατάφερα να είμαι γρήγορος και πιστεύω ότι έχω κατανοήσει σε καλό βαθμό αυτή την πίστα. Σίγουρα οι χρόνοι θα πέσουν κι άλλο αύριο, όμως όλοι μας έχουμε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό και τη φθορά του και δύσκολο να διατηρήσει κανείς τον κατάλληλο ρυθμό για 25 γύρους, όσο θα διαρκέσει ο αγώνας της Κυριακής".

 

"Ελπίζω οι συνθήκες αύριο να βελτιωθούν. Έκανα το χρόνο μου με το μαλακό ελαστικό, διότι όταν φόραγα το σκληρό είχα το πρόβλημα με τον κινητήρα κι έπρεπε να αλλάξω μοτοσυκλέτες".

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto3 ΕΔ3: To 3 στα 3 ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone επιμένει...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα